2777
2789
عنوان

⛔ سن 2️⃣4️⃣ سالگی برای پزشکی قبول شدن دیره ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچوقت دیر نیست اما به خاطر جو فضای مجازی نرو پزشکی واقعا باید دوست داشته باشی تا دووم بیاری اون ۷ سال رو. وگرنه هیچوقت برای رفتن به سمت علاقه دیر نیست حداقلش اینه ۱۰ سال بعد دوست داری کجا باشی. رشته خودتو داشته باشی و مهاجرت کرده باشی یا پزشک باشی و تو ایران باشی

به این فکر کن به جواب سوالت میرسی. ولی دیر نیست

دیر که نیست ولی الان که پزشکی مثل ۱۵ سال قبل نیست که آینده اش خوب و روشن باشه
دوستان من هم هستن که پزشکی خوندن و کلی مشکلات داشتن بعد از اتمام تحصیل شون و پشیمونن که چرا رفتن پزشکی خوندن
یکیشون هم مهاجرت کرد ولی باز برگشت ایران و بازم خیلی راضی نیست

حق 💔💔💔💔

اگه واقعا علاقه دارید و همه ی جوانب رو سنجیدید، تلاشتون رو بکنید و به حرفای ناامید کننده ی دیگران توجه نکنید❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تا آخر شهریور مباحثی که اون دوره اذیتتون میکردن رو یه نگاهی بندازین از مهر با یکی از آزمونا ترجیحا ق ...

من باید برم دانشگاه از یکی از رشته هام انصراف بزنم 

از ۲۰ شهریور شروع میکنم 

از مهرم که سه روز در هفته کلاس دارم 

میخوام فیلم ببینم اما نمیدونم از کدوم استادا 

بعد نمیدونم اول فیلم ببینم و تست اموزشی بزنم بعد که کل کتاب ها رو اموزش دیدم بعد برم سراغ تست زماندار و ازمون و.....

فیلم کلا وقتتو میگیره دزسنامه بخون بعد تست بزن که موندگاریش خیلی بیشتره

حال درسنامه ندارم 

من کتاب های کنکورمو دارم میشه از همونا استفاده کنم نوه هستن 

دوست داشتی تاپیک سمپادمو بخون