2777
2789
عنوان

بعد از ازمایش ازدواجم بهم خورد خیلی از لحاظ روحی بهم ریختم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 58 پست

اگر آروم نشی نادون هستی . 

اینها هیچکدوم ثبت نمیشه . ضمن اینکه یک ازدواج کاملا اشتباه صورت نگرفته . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

کاش ی کم ارزش خودت رو بدونیاسم میزارن روم:////// برام بد شده:///////قرن چندیم ما؟؟؟ چرا مردم ما همچن ...

عزیز ولم منظورم اون نبود که

اینا با کلی گل و شیرینی اومدن خونمون همسایه فکر میکنن عقدم کردم

مامانم رفته گفته چرا حرف الکی میزنین پشت دختر مردم

هرکی باشه ناراحت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشخص نیست اسمم روت نمیذارن یه خواستگار بوده دیگه برای خیلی ها بهم میخوره اصلا چیز مهمی نیست حالا ...

اصلا نداره

اونقدری از حرفش ناراحت شدم دیروز رفتم دکتر اونجام گریم گرفت دکتر برگشت معاینه کرد گفت یه درصدم چشمت انحراف نداره

فقط ضعیفه اونم هینک نمیزنم زیاد شمارش ۱

فک کن تو رشته مهندسی درس میخونم اون حتی یه جملش کلی غلط املایی داشتنمیدونم با چه تفکری میرفتم ته چاه

بعضو غفلت کل وجود آدم رو میگیره عزیزم. من خیلیا رو دیدم چه دختر چه پسر ازدواج‌هایی کردن که اطرافیان هنگ کرده بودن که آخه چطور متوجه نیستن دارن یه همچین اشتباهی میکنن. میخوام بگم خیلیا با همین غفلت ازدواج رو میکنن بچه دار هم میشن و درنهایت خودشون و یه طفل معصوم رو بیچاره میکنن. خدا رو شکر مال  تو توی بهترین زمان بیدار شدی

بعد رفتین گفتین که نشد؟توام حالت بد بود؟

ماجرا مال بیست سال پیشه یادم نمیاد حالم بد بود یا نه اینقدر برام کمرنگ شده 

الان که تاپیکو خوندم یادم افتاد بازم خداروشکر کردم که نشد وگرنه هر روز باید سر یه چیز ساده سرکوفت می‌شنیدم 

برگه ها دست آقا پسر بود برای هماهنگی محضر 

برامون آوردن دم در خونه ماهم پاره کردیم ریختیم رفت

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نه مامانم به شدت عصبی شدبرگشته به من میگه برا خواهرم خواستگار اومد بردن اتاق بدنشو نگا کردن بخ خدا م ...

همون موقع که اینو شنیدی کاش تمومش می گردی

خدا برات خیر خواسته که این ازدواج جور نشد

ترنج
بعضو غفلت کل وجود آدم رو میگیره عزیزم. من خیلیا رو دیدم چه دختر چه پسر ازدواج‌هایی کردن که اطرافیان ...

اره

حین اینکه باهاش حرف میزدم مامانم زنگ زد 

گفت حرفتونو واگذار میکنیم به خدا جون خودتون دختر دارین

بعد از اونم چیزایی که اوردین رو میاریم پس میدیم دیگ اسم یدونه دخترمو نیارین

پسره به من میگفت فامیلامون قهمیدن ابرومونو بردین

نه مامانم به شدت عصبی شدبرگشته به من میگه برا خواهرم خواستگار اومد بردن اتاق بدنشو نگا کردن بخ خدا م ...

خواهر پسره رو ؟ یا خدا فشار افتاد ازین حرفت. حتی به منم بعنوان یه زن غریبه برخورد. خاک تو سرشون.

عزیز ولم منظورم اون نبود کهاینا با کلی گل و شیرینی اومدن خونمون همسایه فکر میکنن عقدم کردممامانم رفت ...

در دهن مردم همیشه باز تا اسم کسی تو شناسنامت نیس یعنی عقد نکردی 

ی نصیحت حرف مردم رو همیشه حواله تخمدان سمت چپت کن چون زر زیاد میزنن

خداروشکر مادرت خیلی خوبه

تو چرا این افکار رو داری

اصلا چرا همه چیزایی ک میگی اینقدر عجیبن. همسایه دیده فکر میکنه الان عقدی؟ خب به درک به جهنم بذار فکر کنه

:/ الان مهم خودتی که از یه زندگی اشتباه خلاص شدی

چرا فک میکنید کسی که ناخواسته چشمش انحراف داره یه عیب بزرگ داره و حق ازدواج نداره من خودم داشتم و دارم ولی خدارو شکر از همه دخترای فامیل ازدواجم بهتر شد ..چیزی که دست خود آدم نیست در موردش قضاوت نکنید