2777
2789
عنوان

کسایی که پزشکی میخونن هوش بالاتری دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 43 پست

عزیزم همه آدما باهوشن

اما توی کار های متفاوت

ماهی تو شنا، پرنده توی پرواز و کانگرو توی پرش

همشون متفاوت و البته باهوشن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متوجه نشدم

یعین رقابت الان خیلی بیشتره و تعداد افراد هم بیشتر هستن از طرفی مافیا کاری کرده که فقط یه عده پولدار که پول کلاس و کتاب دارن بتونن موفق بشن. سوالات کنکور الان با دهه ۸۰ اصلا قابل مقایسه نیست خیلی سخت تر شده.

نه لزوما هرکسی پزشکی میخونه با هوش نیست و هرکسی که قبول نمیشه هم بی هوش نیست 

نه امکانات هم خیلی موثره من دوستایی داشتم که بهره هوشی بالایی داشتن ولی چون سال کنکور پول نداشتن کتاب بخرن هیچی نشدن ...

حتی ی بار یکی شونو بردم سر کلاسم استادم کف کرده بود میگفت بهش تو حیفی تو بخون یه چیزی میشی ولی نتونست متاسفانه 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

ببخشید شما که پزشکی میشه جواب بدی؟اینکه دانشجوهای پزشکی میگن از همون ترمای اول برو ریسرچ یادبگیر یعن ...

اکثرا که پزشکا تو‌ریسرچ خیلی ضعیف هستن مگه بخوای مهاجرت کنید که خیلس مقاله داشتن خوبه

تکست هک که چون خیلی بهتر از جزوه استاد هست و‌زبان اصلیش بهتر و قابل فهم تر از ترجمه هست

همسر-مادر-پزشک

میدونی عزیزم آدما گاهی توی زندگی شون مسائلی پیش میاد بهشون فشار های روحی روانی وارد میشه که از تحصیل ...

عزیزم من از دهم دارم شروع میکنم 

کتاب تستایی ک گفتین برا دهم هم خوبه؟ نمی‌دونم چی بگیرم چیکار کنم 

سردرگمم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
ببخشید میپرسم تو مدرسه درستون خیلی خوب بود؟پزشک عمومی هستین؟میتونم بپرسم درآمدتون چقدره؟

من دبیرستان فرزانگان بودم 

الان پزشک عمومی هستم و استخدام یه دانشگاه علوم پزشکی

حدود۴۰

همسر-مادر-پزشک

ببخشید دبیرستان فرزانگان چطوریه؟باید برای وارد شدن امتحان داد؟برای دخترم میپرسم

باه

همون مدارش تیزهوشان یا استعدادهای درخشان هست

آزمون داره

متشکرم

شما هم موفق باشیدو سلامت

همسر-مادر-پزشک