2777
2789
عنوان

گریه م بند نمیاد از دیشب میاید🫠💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینجوری خیلی خیلی تلاش گرد به هم برسیم مادرش دوسال اول زندگیو بهم زهرمار کرد هنوزم اثار روانیش رومه بعضی وقتا بهتره با قسمت نجنگی

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

داغ یک عشق قدیمو اومدی تازه کزدی....

صبح هایمان بی شک میتواند زیبا تر باشند اگر تنها دغدغه زندگی مان مهربانی باشد، جای دوری نمی‌رود. یک روز همین نزدیکی ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت ، شاید خیلی زیباتر ✨🌖 خدای مهربونم ازت می‌خوام کمکم کنی همسری خوب و مادری مهربون و مفید برای بچه هام باشم و از همه مهم تر بنده خوبی برای خودت باشم💛🙂کاربری دیگم:yass_flower

ببینید ادم تا ی جایی میتونه وایسته تا ی جایی میتونه پافشاری کنه تو فرهنگ. ایرانیا خانواده خوته ناخوا ...

اگه میخواستت اگه انقد عاشق بود هرجور بود میگرفتت مردش نبود وجودشو نداشت واس این آدم گریه نکن

یه پسر اگه یه دخترا بخاد کاری به خانواده نداره هااا

ازدواج فقط دو نفر نيستن دو خانواده هستن اكه مردي نميتونه خانوادش رو راضي كنه همون بهتر بره كه تا اخر عمر اون دختر رو بدبخت نكنه نميشه كه واسه به ازدواج كلا با همه قطع رابطه كنه بالاخره برميكرده به خانوادش اونموقع زنش رو اذيت ميكنن اونهايي هم كه بي رضايت ازدواج مبكنن بعد ازدواج كلي جنك و اعصاب خوردي دارن فقط ازدواج كردن كه نيست

ببینید ادم تا ی جایی میتونه وایسته تا ی جایی میتونه پافشاری کنه تو فرهنگ. ایرانیا خانواده خوته ناخوا ...

قدیمتر آره ولی الان نه ،الان پسر دختریو بخواد عاشقش باشه میگیره ماتوفامیل داشتیم خانواده راضی نمیشد پسره قهر کرد خودشو یه مدت گم وگور کرد خانواده ترسید راضی شد،خواهرزاده خودم دختری رو میخاست خواهرگ راضی نمیشد تهدیدشون کرد ک خودمو میکوشم خواهرم ترسید راضی شد  شگردهای زیادی واسه پسرا هست عزیزم اگه واقعا خواهانت بود بایه نقشه ای راضیشون میکرد چون پسرا جدی یکیو بخوان زمین وزمانو بهم میدوزن ک از دستش ندن ساده نباش حیف اون اشکات نیس ؟!

ازدواج فقط دو نفر نيستن دو خانواده هستن اكه مردي نميتونه خانوادش رو راضي كنه همون بهتر بره كه تا اخر ...

نمیدونم عاشق شدن واقعی عالمی داره که نگو و سختی هاشا باید به جون خرید