2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الان مستاجریم خونه مسکن ملی دادن میگه اونمیفروشم طلای تو هم میزارم یک خونه بالا شهر میخرم به اسم ...

خب بابا اشکالی نداره 

برین زندگیتون را بکنین

هدفت آسایش بچت باشه 

مستاجرش سخته

خدا بهتون بیشتر بده

گوشه ذهنش میمونه نگران نباش 

چه میدونید بعدا جبران نکنه

تهش جبران خم‌نکرد اون خونه نهایتا از دخترته

سخت نگیر

اره الان مستاجریم خونه مسکن ملی دادن میگه اونمیفروشم طلای تو هم میزارم یک خونه بالا شهر میخرم به اسم ...

بذار خونه را بخره زودتر خونه دار بشین بهتره

هر روز داره اوضاع اقتصادی کشور بدتر و بدتر میشه

از زنی که میخوره و می‌خوابه و بچه میاره خیلی بدم میاد شما باید یه شغلی برای خودت دست و پا میکردی که الان به چکنم نیوفتی بخاطر دخترت؟؟؟ با موندن و تحقیر شدن قطعا آسیب چند برابری داری بهش میزنی

🥰🥰

طلاق بگیر ....برای خودت ارزش قائل باش ....وقتی حرف طلاقو زده مرتیکه خودتوسبک‌ نکن و زندگیتو هدرنده . ...

چرا فک کردی طلاق گرفتن ارزش قایل شدن برا خودته؟؟؟فک کردی بعد طلاق چخبره؟؟؟خاستگار صف میکشن؟؟؟؟جاییکه رهنمایی درست کنید فقد میگین طلاق

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

چرا فک کردی طلاق گرفتن ارزش قایل شدن برا خودته؟؟؟فک کردی بعد طلاق چخبره؟؟؟خاستگار صف میکشن؟؟؟؟جاییکه ...

خب وقتی شوهرعوضی کلمه طلاقو آورده تنها راه نجات ازدست شوهر عوضی طلاقه

برام‌نه طلا مهمه نه خودش .حسابی شناختمش

برات مهم باشه همون طلا اگه خونه بشه باید برای خودت و به نام خودت بشه که پشتوانه ات باشه نه که بعد دادن طلاهات از اینجا رونده و از همه جا وامونده بشی

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم