2777
2789
عنوان

بتای پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 34 پست
جدی؟ منم ۱۰ روز تاخیر داشتم آزمایش دادم رو ۳۷۵ بود.شما چند هفته رفتی تشکیل قلب؟ دکتر نگفت بنان پایین ...

من با حساب دکتر ۷هفته رفتم ولی قلب تشکیل نشده بود دوهفته دیگه رفتم تشکیل شده بود الانم هفته۳۶هستم با سونو آنومالی ولی باحساب اولین روز ِآخرین پریودیم رفتم تو ۳۹هفته

چون لقاح دیر تشکیل شده بود شماهم مثل من شدی فک کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم من هم مثل شما باشم. پس صبر کنم دیرتر برم سونو...

آره سونو رو بمون ولی آزمایش رو برو من با گریه از سونو اومدم بیرون یه لحظه به خودم اومدم گفتم حالایه بتا بدم رفتم بتا دادم یه ساعت بعد جوابش اومد هزارو خورده ای شده بود

من با حساب دکتر ۷هفته رفتم ولی قلب تشکیل نشده بود دوهفته دیگه رفتم تشکیل شده بود الانم هفته۳۶هستم با ...

انقدر استرس میدن دکترا.

ممنونم گلم امیدوار شدم. ان شاالله ب سلامتی زایمان کنی

واسه منم چند روز بعد از موئدم رفتم آزمایش دادم 150بود من دیر باردار شده بودم برای زایمانم تو 41هفته ...

آره انگار لقاحمون دیر بوده. توکل بخدا...هرچی خدا بخواد. منم عجله نمیکنم دیگه.

جانم بپرسین

من پریودام همیشه نامنظمه و همیشه لکه بینی داشتم 

۲۵تیر آخرین پریودم بود ولی حدود۲۸مرداد چن تا فقط لکه خون دیدم خیلی کم و علائم پریود داشتم اما نیومد

حدود۸ روز از موعدم گذشت بتام ۲ بود 

الان ک ۱۲ روز میگذره دو سه روزه ک خیلی ترشح شفاف دارم 

ممکنه ک  همون۲۸ ام خون لانه گزینی بوده و من زود آزمایش دادم براهمین بتا ۲ بوده؟؟؟ ممکنه باردار باشم؟یا نه

مثلا لقاح دیر اتفاق افتاده  میگم پریود من هم نامنظمه هم همیشه کمی عقب مینداختم مثلا چن روز

امکانش هست بنظرم یه بتا دیگه تو همون آزمایشگاه بده و باهم مقایسه کن

خب  بنظرت زود نیست؟  من گفتم اگ ۲۸ لانه گزینی بوده 

بزارم آخر همین هفته بتا بدم ک دیگه جوابش قطعی باشه؟

خب بنظرت زود نیست؟ من گفتم اگ ۲۸ لانه گزینی بوده بزارم آخر همین هفته بتا بدم ک دیگه جوابش قطعی باش ...

نه لک لانه گزینی دقیقا در روز موعد  دیده میشه با این حساب ۲۸روز موعدت باشه امروزهم۷شهریوره ۱۰روز از موعدت گذشته

دکتر غلط کرده استرس نگیر 

من هفت هفته و یک روز بودم تو سونو شکمی جنین و ضربان قلب دیده نشد 

با کلی استرس فرستادم سونو واژینال صدای قلبشو گذاشت منم گریه کردم جلو دکتره

💗