2777
2789
عنوان

فرقی که مادرم بین من و داداشام گذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 65 پست
پسر من هشت سالشه و سه ساله هر شب هورمون رشد میزنه و همچنان کوتاه ترین فرد کلاس هس. هر موقع میخوام ام ...

شنیدم اون امپولا خیلی مضرن

توی امریکا کلن ممنوع شدن

منم به این خاطر بچمو نبردم دکتر

البته برای دخترا مضرن

پسرارو نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی خواستگار قد کوتاه داشتم ازش خوشم نمیومد هی میگفتن خونواده داره و فلانه حالا قد نداشته باشه خود ...

الان امشب چون میریم مراسم غصه ظاهرشو گرفتم. وگرنه هر روز غصه اخلاق نداشته اش میخورم خیلی بی ارزشم میکنه

الان امشب چون میریم مراسم غصه ظاهرشو گرفتم. وگرنه هر روز غصه اخلاق نداشته اش میخورم خیلی بی ارزشم می ...

حتما ی مشاوره برو خیلی تاثیر داره ولی اگه اینقدربه دلت نیست چطور باهاش زندگی میکنی؟!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بعد میگی پدر مادر مقدس نیستن ی عده اتشی میشن که نه بهشت زیر پای مادر و....این ظلم نیس الان؟!

حالم از این شعارا بهم می خوره نمی دونم چه عنی تو این شعارهای کوفتی تو دهن ملت انداخت یا می گن پدر ومادر کافرم باشن باید احترامشون کتی ، یعنی ننه و بابا هر گلی به سر بچه زدن حق دارن چون ننه وبابان 

الان امشب چون میریم مراسم غصه ظاهرشو گرفتم. وگرنه هر روز غصه اخلاق نداشته اش میخورم خیلی بی ارزشم می ...

اتفاقا این مردهای کوتاه ادعاشون بیشتره

مردهای قد بلند مهربون و خاکی ترن

کوتاها مغرور و بد اخلاق

حتما ی مشاوره برو خیلی تاثیر داره ولی اگه اینقدربه دلت نیست چطور باهاش زندگی میکنی؟!

مشکلات زیاده. هم بی عرضه هس . هم کاری نیس. هم هر روز رابطه میخواد. کلا له شدم

اتفاقا این مردهای کوتاه ادعاشون بیشترهمردهای قد بلند مهربون و خاکی ترنکوتاها مغرور و بد اخلاق

چون من اولین کسی بودم که رفت خواستگاریش و جواب مثبتم گرفت و مفت و مجانی هم بدستم اورد

مشکلات زیاده. هم بی عرضه هس . هم کاری نیس. هم هر روز رابطه میخواد. کلا له شدم

میدونم با ی بچه سخته ولی اگر واقعا هیچ نقطه مثبتی نداره خودتو حروم نکن 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
حالم از این شعارا بهم می خوره نمی دونم چه عنی تو این شعارهای کوفتی تو دهن ملت انداخت یا می گن پدر وم ...

عزیزم گفتن احترام نگفتن که فقط بله چشم بگی، 

یکی با احترام می‌تونه بگه نمیخوام ازدواج کنم دیگه یه مادر چجوری میخواد مجبورش کنه، یا تو بقیه مسائل فقط لازمه تندی نکنیم و کار خودمون رو بکنیم. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن