2777
2789
عنوان

مادر شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 52 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون و خیلی بدم میاد یخچال الجی انتخاب کردم دیده قیمت گرونه میگه بچه ای عقلت نمیرسه خودم میرم میپرسم ...

بگو بچه تو قنداق 

اینقدر بزرگ شده بودم ک شوهر کردم 

بگو بچه چیه ؟ هی میگی بچه

خوشم نمیاد 

یکبار بگی خوشم نمیاد 

دیگه بت نمیگه 

خقلی اعصابم خورد. کرده محرم تو دسته دوتا کیک برداشتم یکی خودم یکی مادر شوهرم دیدم اونم برداشته از دس ...

بهش گفتی برای شما برداشته بودم؟

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

ببین مثلا الان خودت ی خواهر داشته باشی نصف سن خودت باشه، ی خرده خواسته ، ناخواسته نصیحتش نمیکنی تو م ...

نصیحت با این بگه بچه ای نمیدونی عقلت نمیرسه فرق میکنه 

سنتون از ۴۰ که بگذره افسوس این روزها  رو میخورین که چرا برا هر چیزی ناراحت میشدم عصبانی میشدم استرس میکشیدم

باور کن مادرشوهرا همشون بد نیستن گاهی همون حرف پدر ومادرمون رو میزنن دقیقا ولی چون از یه پوست و خون نیستیم بدمون میاد

شنا هنوز خیلی جوونی مادرشوهرتون کوه تجربه ان

بهتره زیاد درگیر کارها ورفتاراش نکنی خودتو

نصیحت با این بگه بچه ای نمیدونی عقلت نمیرسه فرق میکنه

منظورم همینه الان مثلا بچه نصف سن تو بزارن جلوت میتونی فک کنی ک این خیلی عاقله 

البته رفتار مادر شوهرت درست نیست که بگه بچه و اینا سعی کن نشون بدی بهش ک بچه نیستی ولی خب سر اون ک‌تو تاپیکت گفتی ی مقدار حساسیتت زیاد بود انگار. راجب یخچال هم خب باید ب بودجه شوهرت هم نگاه میکردی نمیدونم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

حالا همه خندیدین ولی کسی راه حل نداد بهم 😓😓

راه حل اینکه اولا حساسیتت رو کمتر کن 

دوما برنامه بریز کارایی بکن ک بفهمه خیلی عاقل و بزرگی.

سوما محترمانه و با محبت صحبت کن باهاش راجب این موضوع 

منظورم همینه الان مثلا بچه نصف سن تو بزارن جلوت میتونی فک کنی ک این خیلی عاقله البته رفتار مادر شوهر ...

میتونست بگه باهم میرم مارک خوب قیمت مناسب توانم نی نه بچه ای عقلت نمیرسه اونم به من قیمت نداد بگه تا این بودجه میتونم گفت چی میخای 

چون سنت کمه از حرفهای مادرشوهرت ناراحت میشی 

اگر بزرگتر بودی میفهمیدی که حرف خاصی نمیزنه ناراحت هم نمیشدی

به مادرشوهری که نصیحت میکنه عوضی نمیگن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
میتونست بگه باهم میرم مارک خوب قیمت مناسب توانم نی نه بچه ای عقلت نمیرسه اونم به من قیمت نداد بگه تا ...

یه بار دیگه گفت بچه ای بگو آره مامان جان من مثل شما پیر نیستم که کوهی از تجربیات باشم پسرت بچه سال دوست داره