2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه بچه تازه دنیا اومدتو باید ببری حیاط با آب سرد بشوری

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 41 پست
به مادرشوهرت بگو به شرط اینکه شما خودتم تو حیاط با آب سرد حموم کنیپیرزن پرحاشبه......چقدر یک آدم بای ...

نمیزاریم از این گوه ها بخوره تو دهن اون میشورم ولی حیاط نمی‌برم 

به شوخی میگم بهش

آره دیگه دعوا که نباید بکنی. شوخی کن ولی حرفتم بزن. تیکشم بنداز که شوهرت کاملا بهش فکر کنه و بفهمه رفتار مادرش قشنگ نبوده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچی نگو فقط سکوت و بعد کار خودتو پیش ببر 

خونه مادرت میری بعد زایمان دیگه  اونجا نیست که نظر بده 

از الان هم با شوهرت طی کن بهش بگو حرف کسی روت تاثیر نزاره هی بیای  آشوب به پا کنی خودم میدونم چطور بچمو بزرگ کنم 

چیکار داری اعصابه خودتا خورد کنی تو وقتی بچت به دنیا اومد کاری که میدونی درسته رو انجام بده

اگه بخوای تیکه بندازی میگه حسودی میکنه ول کن بابا

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏