2777
2789
عنوان

99 درصد بدبختی های من بخاطر خانواده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 27 پست
حالا که فهمیدی خانوادت مقصر بدبختی ت هستن....بهتره یه یاعلی بگی و خودت یه تکون اساسی بدی خودتو خوشبخ ...

چطوری چیکار کنم؟؟وقتی فکرم درگیره واقعا میخوام اما نمیتونم 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نا شکری هم بده 

اینجور نگو راجب پدر مادرت 

چند سالته مگه 

ناشکر نباش بعدا یه شوهری گیرت میاد که روزی صدبار آرزو میکنی کاش برگردی پیش پدر مادرت 

یا اصلا سر کار میری بعدا میبینی رییست مدیرت چقدر آدم خودخواه و سخت گیر و .....ایی و بعد یادت میاد پدر مادرت بی منت چقدر مهربون بودت در حقت 

مراقب خودت باش 

مثبت فک کن 

افرین 

نا شکری هم بده اینجور نگو راجب پدر مادرت چند سالته مگه ناشکر نباش بعدا یه شوهری گیرت میاد که روزی صد ...

چرا اینطوری نگم فداتشم ؟وقتی سر خیانت دارن دعوا میکنن وقتی تو بچگی بزرگ شدم من دیگع هرچی نباید میدیدم دیدم و نباید میفهمیدم فهمیدم 

انقدر بدترین دیدم که بد برام چیزی نیست 

دلم ب این خوشع مامان ک بد جور مریض شد و مرد بابامم ی زنی ک موکل داشت بهم گفت بین ۱۰ سال تا ۱۵ سال زم ...

اخی 😭💔

من مامانم خویه بابام خیلییییی بده

چرا اینطوری نگم فداتشم ؟وقتی سر خیانت دارن دعوا میکنن وقتی تو بچگی بزرگ شدم من دیگع هرچی نباید میدید ...

خب خیانت دیدن 

خیانت دیدن خیلی سخته خیلی رنج اوره 

تو مقصر نیستی اونا هم مخصوصا اونیکه بهش خیانت شده 

اون نمیخواد تو اذیت شی اما خودش داغونه 

زندگی اینجور نمیمونه 

خدا بزرگه 

امیدوارم همه چیز درست شه براتون 

آمین