2777
2789

مخصوصا اگه ببینن پشت ماشین باکلاس هیت و خیلی بی فرهنگن گاهی 

اما بعضی ها  هم خیلی باشعور

اونروز آموزش رانندگی بودم یه ماشین داشت رد میشد آقای مسنی بود من ایست کردم اونم ایست کرد

بعد اشاره کرد برو و گفت وقت اموزشت نگذره داری پول میدی 

انقدر با فهمه و شعور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردن والا

واس ما سخت شد.قبلنا چشم بسته رانندگی میکردیم ولی الان ۴ چشمی😂

ولی خدایی بعضی خانوما واقعن رانندن👌

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

واس ما سخت شد.قبلنا چشم بسته رانندگی میکردیم ولی الان ۴ چشمی😂ولی خدایی بعضی خانوما واقعن رانندن👌

بخدا بعضی آقایون خیلی بد رانندگی میکنن یهو می‌پیچن

با گوشی کارمیکنن .ماشین رو خوابوندن نمیتونن درست برونن

ولی قبول دارم بعضی خانم ها هم خوب رانندگی نمیکنن

واس ما سخت شد.قبلنا چشم بسته رانندگی میکردیم ولی الان ۴ چشمی😂ولی خدایی بعضی خانوما واقعن رانندن👌

راننده های خانم خوب آموزش هم نمیدن اخه.اگه خانم ها با آقایون برن آموزش ببینن اوکی تر میشه 

بخدا بعضی آقایون خیلی بد رانندگی میکنن یهو می‌پیچنبا گوشی کارمیکنن .ماشین رو خوابوندن نمیتونن درست ب ...

خانوم خودم رانندس و همیشه بهش میگم راننده مرد دیدی کل کل نکن چون تا ثابت نکنه که تو راننده نیستی ولت نمیکنه😅

البته خانومم تو رانندگی خیلی وحشیه😅

خودمم کرم دارم.دیروز با یه خانوم که بچه محلمم بود،۲۰۰ کیلومتر کل کل داشتم.واقعن راننده بود.خانومم میگفت حالشو بگیر😂

راننده های خانم خوب آموزش هم نمیدن اخه.اگه خانم ها با آقایون برن آموزش ببینن اوکی تر میشه

استرس آموزش دهنده رو طرف تاثیر منفی میزاره

همه فامیلام زیر دست من راننده شدن.چون موقع آموزش باهاشون شوخی میکنم😄

خانوم خودم رانندس و همیشه بهش میگم راننده مرد دیدی کل کل نکن چون تا ثابت نکنه که تو راننده نیستی ولت ...

منم مامانم خیلی تند میره ولی خودم خیلی با حوصله رانندگی میکنم میگن خوبه رانندگیت🤦‍♀️

نه من با هیچکس کل کل نمیگیرم.دیگه از خانومتون بعید بوده 

بعد با جک که میشینم آقایون می‌پیچن جلوم اذیت میکنن نمیدونم چرا زورشون میاد 

بعد من راننده جاده هم هستم 

استرس آموزش دهنده رو طرف تاثیر منفی میزارههمه فامیلام زیر دست من راننده شدن.چون موقع آموزش باهاشون ش ...

من با آقا رفتم واقعا هم عالی بود خیلی خوب یاد گرفتم 

نه این آقا واقعا غرغرو خیلیییی

اما اعتماد به نفس میده

من با آقا رفتم واقعا هم عالی بود خیلی خوب یاد گرفتم نه این آقا واقعا غرغرو خیلییییاما اعتماد به نفس ...

همیشه آقایون تو آموزش خانوما حوصله به خرج میدن.چون میدونن که خیلی زود،جا میزنن و میترسن

همیشه آقایون تو آموزش خانوما حوصله به خرج میدن.چون میدونن که خیلی زود،جا میزنن و میترسن

هیچ خاتمی با این آقا نرفته رانندگی من اولی بودم 

اصول قبور نمیکنه.از بس هم غر میزنه 

منم مامانم خیلی تند میره ولی خودم خیلی با حوصله رانندگی میکنم میگن خوبه رانندگیت🤦‍♀️نه من با هیچکس ...

این مرضی هست که همه ی آقایون دارن.فقط میخوان ثابت کنن که از خانوما بهترن.دیگه داره عادی میشه.

ولی خدایی آقایون بهتر که هستن😁😉

هیچ خاتمی با این آقا نرفته رانندگی من اولی بودم اصول قبور نمیکنه.از بس هم غر میزنه

اونی که غر میزنه،بهتر یاد میده.ینی به فکرته که نتیجه خوب بگیری.هیچی نگه بهتره؟!