awaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 6778 عنوان بعضی آقایون شعور رانندگی خانم ها رو ندارن 190 بازدید | 18 پست مخصوصا اگه ببینن پشت ماشین باکلاس هیت و خیلی بی فرهنگن گاهی اما بعضی ها هم خیلی باشعوراونروز آموزش رانندگی بودم یه ماشین داشت رد میشد آقای مسنی بود من ایست کردم اونم ایست کردبعد اشاره کرد برو و گفت وقت اموزشت نگذره داری پول میدی انقدر با فهمه و شعور 1404/06/07 | 03:52 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 878 الان مگه راننده آقا هم داریم؟؟؟!!!😅😅😅ماشالا جاده رو تسخیر کردن این خانوما😅 صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن
awaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 6778 الان مگه راننده آقا هم داریم؟؟؟!!!😅😅😅ماشالا جاده رو تسخیر کردن این خانوما😅 خوب کردن والا
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 878 خوب کردن والا واس ما سخت شد.قبلنا چشم بسته رانندگی میکردیم ولی الان ۴ چشمی😂ولی خدایی بعضی خانوما واقعن رانندن👌 صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن
ktk عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 2453 دیگه همه جا آدم با شعور و ...هم هست .دست ایشون هم درد نکنه یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
awaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 6778 واس ما سخت شد.قبلنا چشم بسته رانندگی میکردیم ولی الان ۴ چشمی😂ولی خدایی بعضی خانوما واقعن رانندن👌 بخدا بعضی آقایون خیلی بد رانندگی میکنن یهو میپیچنبا گوشی کارمیکنن .ماشین رو خوابوندن نمیتونن درست بروننولی قبول دارم بعضی خانم ها هم خوب رانندگی نمیکنن
awaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 6778 واس ما سخت شد.قبلنا چشم بسته رانندگی میکردیم ولی الان ۴ چشمی😂ولی خدایی بعضی خانوما واقعن رانندن👌 راننده های خانم خوب آموزش هم نمیدن اخه.اگه خانم ها با آقایون برن آموزش ببینن اوکی تر میشه
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 878 بخدا بعضی آقایون خیلی بد رانندگی میکنن یهو میپیچنبا گوشی کارمیکنن .ماشین رو خوابوندن نمیتونن درست ب ... خانوم خودم رانندس و همیشه بهش میگم راننده مرد دیدی کل کل نکن چون تا ثابت نکنه که تو راننده نیستی ولت نمیکنه😅البته خانومم تو رانندگی خیلی وحشیه😅خودمم کرم دارم.دیروز با یه خانوم که بچه محلمم بود،۲۰۰ کیلومتر کل کل داشتم.واقعن راننده بود.خانومم میگفت حالشو بگیر😂 صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 878 راننده های خانم خوب آموزش هم نمیدن اخه.اگه خانم ها با آقایون برن آموزش ببینن اوکی تر میشه استرس آموزش دهنده رو طرف تاثیر منفی میزارههمه فامیلام زیر دست من راننده شدن.چون موقع آموزش باهاشون شوخی میکنم😄 صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن
awaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 6778 خانوم خودم رانندس و همیشه بهش میگم راننده مرد دیدی کل کل نکن چون تا ثابت نکنه که تو راننده نیستی ولت ... منم مامانم خیلی تند میره ولی خودم خیلی با حوصله رانندگی میکنم میگن خوبه رانندگیت🤦♀️نه من با هیچکس کل کل نمیگیرم.دیگه از خانومتون بعید بوده بعد با جک که میشینم آقایون میپیچن جلوم اذیت میکنن نمیدونم چرا زورشون میاد بعد من راننده جاده هم هستم
awaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 6778 استرس آموزش دهنده رو طرف تاثیر منفی میزارههمه فامیلام زیر دست من راننده شدن.چون موقع آموزش باهاشون ش ... من با آقا رفتم واقعا هم عالی بود خیلی خوب یاد گرفتم نه این آقا واقعا غرغرو خیلییییاما اعتماد به نفس میده
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 878 من با آقا رفتم واقعا هم عالی بود خیلی خوب یاد گرفتم نه این آقا واقعا غرغرو خیلییییاما اعتماد به نفس ... همیشه آقایون تو آموزش خانوما حوصله به خرج میدن.چون میدونن که خیلی زود،جا میزنن و میترسن صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن
awaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 6778 همیشه آقایون تو آموزش خانوما حوصله به خرج میدن.چون میدونن که خیلی زود،جا میزنن و میترسن هیچ خاتمی با این آقا نرفته رانندگی من اولی بودم اصول قبور نمیکنه.از بس هم غر میزنه
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 878 منم مامانم خیلی تند میره ولی خودم خیلی با حوصله رانندگی میکنم میگن خوبه رانندگیت🤦♀️نه من با هیچکس ... این مرضی هست که همه ی آقایون دارن.فقط میخوان ثابت کنن که از خانوما بهترن.دیگه داره عادی میشه.ولی خدایی آقایون بهتر که هستن😁😉 صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 878 هیچ خاتمی با این آقا نرفته رانندگی من اولی بودم اصول قبور نمیکنه.از بس هم غر میزنه اونی که غر میزنه،بهتر یاد میده.ینی به فکرته که نتیجه خوب بگیری.هیچی نگه بهتره؟! صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن