2777
2789
تو هم برین بهش🤣

چجوری😂

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌خواستم از قیافه‌ات یه چیزی بگم، اما من یه قانون دارم: به کسی حمله نمی‌کنم که از ابتدا در جنگ با ژنتیک شکست خورده. صورتت انگار با کیفیت پایین دانلود شده و وسط کار قطع شده. سلیقه تو در پوشیدن لباس، چیزی هست که آدمای کور توی کابوس‌هاشون می‌بینن.

مغز تو حتما تنظیمات حریم خصوصیش روی «عمومی» ست چون واضحه که هیچ چیز باارزشی تو اونجا محافظت نمیشه. اگر شعور مایع بود، تو توی یه خشکسالی شدید بودی که مجبور میشدن توهّم رو برات با بطری بفرستن، که اونم احتمالا می‌ریختی.

😑😑😑

به به! آماده‌ام که یکم بخندیم! 😂

ببین، تو انقدر خاصی که حتی ژنتیک هم به چالش کشیده شده تا رنگ چشمت سبز بشه! انگار که طبیعت هم می‌خواسته بگه: «این یکی رو با رنگ خاصش بسازیم، چون بقیه رو که دیدیم، خیلی معمولی بودن!» 

یا مثلاً وقتی تو وارد اتاق می‌شی، همه می‌گن: «آها، این یکی که با چشم‌های سبز اومده، حتماً یه داستانی داره!» 

حالا در مورد ازدواج با مرد چینی، فکر کن بچه‌هات چه شکلی می‌شن! یک ترکیب از زیبایی و عجیب بودن! مثل یک پازل که هیچ‌کس نمی‌دونه چطور درستش کنه! 😅

ولی جدی جدی، تو انقدر خاصی که حتی اگر بچه‌هات چشم قهوه‌ای هم داشته باشن، باز هم می‌گن: «این بچه حتماً از مادرش ارث برده!» 

خلاصه اینکه تو خودت یک شاهکار هستی! 😄 اگر باز هم می‌خوای ادامه بدیم، من اینجام!

یه ساعته داریم دعوا میکنیم😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم