2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کیکو شماره ۱۰۳اینه مدلش چون چند مدل کیکو هست

مرسی عزیزم ببخشید وقتتو میگیرم ،اما شما که انقدر ماشالله هزارماشالله خوشگل و باسلیقه هستی ،امکان داره مارک بقیه لوازم ارایشتم بگی ؟من چون چند وقت درگیر بارداری و بچه داری بودم کلا خودمو فراموش کردم و میخوام راهنماییم کنی لوازم ارایش بخرم و بخودم برسم ،اگر لطف کنی مارک بقیه لوازمتم بگی خیلی خیلی ممنون میشم مثل کرم پودر ،ریمل ،خط چشم ،سایه ،ژل شستشو ... خلاصه همه چی 

مرسی عزیزم ببخشید وقتتو میگیرم ،اما شما که انقدر ماشالله هزارماشالله خوشگل و باسلیقه هستی ،امکان دار ...

لطف دلری عزیزم این شکلیام نیست از خوبی خودتونه

کرم پودر کلینیک میزنم‌خیلی پوشش بالا نیست ولی نچراله

سایه مورفی دارم تارت هم دارم ولی مورفی بهتره هم ارزونتره هم پیگمنتش بهتره

خط چشمم با همون سایه میکشم

ریمل هم الان کیکو میزنم ولی اسنس بهتره به نظرم

ژل شویندم سیمپله راضی نیستم

مرطوب کننده ایلیون‌میزنم عالیه

دیگه نمیدونم چی بگم

لطف دلری عزیزم این شکلیام نیست از خوبی خودتونهکرم پودر کلینیک میزنم‌خیلی پوشش بالا نیست ولی نچرالهسا ...

مرسی عزیزم ،رنگ کرم پودرت شماره چنده ؟چون پوستم تقریبا همرنگ خودتونه میپرسم