2777
2789

لطفا با انرژی خوب و حرفای مثبت ریپلای کنید 😌😁

اعصابِ ناراحتی و حقیقت و حرفای تلخ ندارم 😩💔

یه مدتیه چند تا از آدمای اطرافمو دیدم که به همسراشون پیشنهاد رابطه و آشنایی دادن و خداروشکر موفق هم بوده این موضوع براشون 

راستش برا خلاف میل باطنیمه این موضوع 

ولی وقتی میبینم بقیه این کارو کردن و جسارت به خرج دادن و با پسری که خودشون دوست داشتن ، الان تو رابطه هستن و حال رابطشون خوبه ، با خودم میگم چه اشکالی داره ...؟!

شاید اون پسره خجالتی و درونگرا باشه و خودش نیاد بگه ...

دلیل نمیشه که منم خودمو عذاب بدم 

مرگ یه بار شیون یه بار :)

یا میگه آره یا نه 

از ارزش من چیزی کم نمیشه 

ولی حسرتش رو دل آدم میمونه 

الان یه سریاتون فکر میکنید اگر اون پسره میخواست خودش میومد 

دلیلشو بالا گفتم ، شاید خجالتی باشن ، به هر حال مطرح کردنش از نگفتنش خیلی بهتره ...

باز یه سری دیگتون ارزش یه رابطه رو توی این میبینید که پسره بیاد جلو 

خیلی وقتا پسرا از روی هول بودن سریع اقدام میکنن و پی قدم میشن و رابطه موندگار نیست 

به هر حال این هم مثل یه هندونه در بسته میمونه 

نمیدونم 

گیج شدم 

خودم مامانِ اکیپِ رفیقام بودم به همه مشاوره ی روابط میدادم 

الان خودم موندم 

چیکار کنم :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بده دیگه اشکالی نداره 

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

من دوبار اینجوری کردم وقتی سنم کم بود هر دو بارم پشیمونی به بار اومد الان اصلا حاضر نیستم حتی اگر عاشق سینه چاک طرف باشم عمرا برم طرفش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

نه مردی که خجالتی باشه و حتی نتونه از حسش بگه به درد زندگی نمیخوره مامانش هم نه فقط خودش باید بیاد جلو و حرف بزنه باید بلد باشه صحبت کته دیگ به عنوان ادم بالغ

به مردا یچی بگی میره میگه دیوونم بود اخرشم میره پر میکنه همجارو

من هیچوقت همچین کاری نمیکنم اینکار وظیفه مرده مثل اینه که با شوهرت بری رستوران و تو بخوایی کیف پولت در بیاری اصلا ناجوررههه

اگه یکیو میخوای و میدونی طرف بی جنبه نیست بهش پیشنهاد بده خیلی از پسرا از جمله خود من هیچوقت نتونستی ...

عااااا نانااااا 

مرسیییی خیلی جالب بود تجربت برام 😩❤

راستش میدونم حسمون دو طرفه ست از نگاهاش برخوردش زبان بدنش و همه چیش 

ولی موقعیت کاریمون اصلا اجازه اینو نمیده که خیلی نزدیکش بمونم توی محل کار ، در حد نگاه و این حرفاییم ...

قط یه سوال داشتم ازت :))

چی باعث میشه جلو نیاید ؟!

من دوبار اینجوری کردم وقتی سنم کم بود هر دو بارم پشیمونی به بار اومد الان اصلا حاضر نیستم حتی اگر عا ...

اطرافیان من خیلیاشون انجام دادن 

ولی تلاش پسره هم قابل رویت بود توی رابطشون 

و الان ازدواج کردن 

و همش به منم اینو پیشنهاد میکنن :)

نمیدونم راستش منم گیج شدم 

عااااا نانااااا مرسیییی خیلی جالب بود تجربت برام 😩❤راستش میدونم حسمون دو طرفه ست از نگاهاش برخوردش ...

بهش پیشنهاد بده مطمئن باش ضرر نمیکنی 

من خودم به شخصه چون طرف آشنای خانوادگی هست نمیتونم پیشنهاد بدم ، میترسم برم باهاش حرف بزنم یهو داستان شه

نه مردی که خجالتی باشه و حتی نتونه از حسش بگه به درد زندگی نمیخوره مامانش هم نه فقط خودش باید بیاد ج ...

بحث حساب کردن پول دیت و اینا برای کسی مهمه که دغدغه مالی داره ، نمیخوام بگم من خیلی غنی ام ولی توی این چیزا سخت نمیگیرم اصلا و برام مهم نیست راستش 

طرف من خجالتی نیست ولی معلومه که تحت تاثیر جو دو نفرمون قرار میگیره ،یکم آروم میشه و بیشتر بهم نگاه میکنه

با حرفتون مخالفم آدم های خجالتی ممکنه تو جامعه اجتماعی باشن و فقط توی ابراز احساساتشون خجالتی باشن 

که اونم بعد از یه مدت با پارتنرشون از بین میره

بهش پیشنهاد بده مطمئن باش ضرر نمیکنی من خودم به شخصه چون طرف آشنای خانوادگی هست نمیتونم پیشنهاد بدم ...

بهش یذره چراغ سبز میدم بلکه خودش بیاد 

ما هم حقیقتش به خاطر حساسیت کاریمونه که نمیتونه کاری کنه 

حدالامکان میخوام اون بیاد 

اینطوری بهتره 

ولی به نظرت چیکار میتونم بکنم که بفهمه یا حتی اون پیش قدم شه 

چون آخرین باری که دیدمش (بعد از یک سال ) من سر صحبت رو برای اولین بار باز کردم 

اونم تو صحبتاش یکم کنجکاوی نسبت به مسائل شخصیِ من نشون داد و حتی انتهای صحبتش گفت مراقب خودتون باشین 

ولی همش میترسم که نکنه اصلا از من خوشش نیاد :/