2777
2789
عنوان

کشتن برادر خود بخاطر بحث

154 بازدید | 13 پست

بنظرتون دوبرادر باهم بحث بکنه و اون یکی باعصبانیت باچاقو بزنه بکشه خودشم پشیمون بشه چون داداش بزرگش بهش هرحرفی میگفته همیشه جلو بقیه ضایع میکرده بنظرتون حکمش اعدامه؟!یا بستگی ب رضایت دادنش داره؟!

اگه خودتون یا عزیزاتون زگیل تناسلی و خال گوشتی و زائده و برجستگی و میخچه و... داشتید بهم بگید. محلولی ک توسط پزشک ساخته میشه و تضمینی هستش. یک هفته‌ ای از بین میره.  قیمتشو خیلی پایینتر میگم در حد تهیه مواد اولیه بخاطر درک حال و کمک به مردم. 

09030814803

ارسال به هر جای کشور هم داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما قاضی نیستیم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ما قاضی نیستیم

منظورم پیش میاد ک رضایت بدن پیش اومده طرف رو خونواده فوت شده ببخشنش؟!چون برادر شوهرشه طرف بیچاره رو کفری کرده هر حرفی بهش گفته وسط خیابون پیادع شده کنترل کرده خودشو وقتی دوباره رفته پیشش مغازع باز شروع کرده اونم چاقو دم دستش زده از عصبانیت گفته خودش کلا شروع کرد ب دعوا کردنم