اگه خودتون یا عزیزاتون زگیل تناسلی و خال گوشتی و زائده و برجستگی و میخچه و... داشتید بهم بگید. محلولی ک توسط پزشک ساخته میشه و تضمینی هستش. یک هفته ای از بین میره. قیمتشو خیلی پایینتر میگم در حد تهیه مواد اولیه بخاطر درک حال و کمک به مردم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
منظورم پیش میاد ک رضایت بدن پیش اومده طرف رو خونواده فوت شده ببخشنش؟!چون برادر شوهرشه طرف بیچاره رو کفری کرده هر حرفی بهش گفته وسط خیابون پیادع شده کنترل کرده خودشو وقتی دوباره رفته پیشش مغازع باز شروع کرده اونم چاقو دم دستش زده از عصبانیت گفته خودش کلا شروع کرد ب دعوا کردنم