2777
2789

من فرودین ماه با دوست پسرم کات کردم بد ۳ ماه برگشت اینم بگم تو مدتی ک کات بودیم رفتم پیش خانومی ک موکل داشت گفت ک برمیگرده و واقعا برگشت بد مرداد ماه دوبارع بی خبر رفت من دوبار رفام پیش همون خانوم گفت دوستت داره سرد نشده خیانتم نمیکنه و احتمال ازدواجتون بالاس برمیگرده و گفت تو انرژی منفی خیلی زیادی داری این باعث میشه ازت دور شه یبارم تااروت گرفتم اونم دقیقا همینو گفت ک انرژی منفی بالایی داری ک باعث میشه ازت دور شه اینم بگم حرفای این خانومی ک موکل داره همیشه درسته بد ازش پرسیدم ک برگردم بهش یا نه گفت اره پسر خوبیه 

استخارم گرفتم ک برگردم یا نه اومد ک اختیار با خودتان است ک انجام بدهید یا خیر

الان بنظرتون من چیکار کنم  برگردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین یعنی انقدر مستاصلی که پدر تارو‌ت و فال‌ و دعانو‌یس و جن و پری رو در آوردی، استخاره هم گرفتی، باز داری از بقیه میپرسی برگردم با برنگردم

بنظرم اول این مشکلتو حل کن که چرا یه تصمیم درست و منطقی مستقلانه نمیتونی بگیری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نظر خودت چیه !

بنظرم دوسم دارع اخه هر نشونه ای  ک از همسر ایندم داد نشونه ی همینه هم شغل هم ظاهر همه چی اما خب مودیه حس میکنم از اینم ک من همیشه هستم خیلی مطمعنه فکر میکنه هر چقدر بذه بیاد من هستم بخاطر همون اون ارزشی ک بایدو برام نمیزاره باید ی کاری کنم نگران شه از دستم بده