2777
2789

خانما من دوبار یه خواب رو دیدم به فاصله زیاد تعبیرش چی می‌تونه باشه؟؟

اگه هستین بگین تا تعریف کنم 

میترسم اتفاق بدی بیوفته آخه هربار خواب جنگ دیدم جنگ شروع شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن خواب بد رو به اب روان تعریف کن و بگو ایشالا خیر باشه و برای کسی نگو که بد تعبیر نکنن

متأسفانه به این مورد ک برای آب تعریف کنم اعتقادی ندارم 

خواب رو یبار خیلی وقت پیش دیدم یبار هم پریشب

خواب دیدم منورلم چندتا دیگه یادم نیست کیا بودن

یجای وحشتناکی بودیم با سر و شکل بد

مو بهم ریخته سر صورت سیاه کثیف لباس پاره بدون کفش دمپایی هیچی

هرچی می‌رفتیم خرابه بود پر مرده

همشون حالت اسکلت بودن یا نیمه اسکلت خیلی وحشت ناک بود بوی تعفن همه جا برداشته بود حالمون بهم میخورد گشنه بودیم تشنه بودیم رو زمین پر خون خشک شده بود همه جا کثیف مرده ها همه وحشت ناک فضای ترسناک بود

خیلی بد بود

[تا یکم آب سیاه مونده کثیف پیدا کردیم یکم نون خشک  بردیم تو یه اتاق بهتر جاهای دیگ بود با هزار بدبختی همونا رو مجبوری خوردیم تا حداقل از گرسنگی تشنگی نمیریم

خب خیلی وقت پیش ک دیدی چ اتفاقی افتاد بعدش؟

هنوز هیچی

از این میترسم که معمولاً بخاد خوابم به واقعیت تبدیل بشه یه خواب رو دو یا چندبار میبینم الآنم این خواب رو دوبار دیدم خیلی میترسم نمی‌دونم تعبیرشم چی میشه 

هنوز هیچیاز این میترسم که معمولاً بخاد خوابم به واقعیت تبدیل بشه یه خواب رو دو یا چندبار میبینم الآن ...

منم‌پیش اومده ی خابیو‌چندبار ببینم هیچ‌اتفاقی نیفتاده احتمالا ناخوداگاهت از ی چیزی تو زندگی باخبره ک داری همون راهو دوباره میری با نشون دادن خاب تکراری بت میگه ک دوباره اون‌کارو‌نکنی یا بکنی

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
منم‌پیش اومده ی خابیو‌چندبار ببینم هیچ‌اتفاقی نیفتاده احتمالا ناخوداگاهت از ی چیزی تو زندگی باخبره ک ...

اها مرسی گلم 

نمی‌دونم والا آخه هربار همچین شده همون خواب دقیقاً به واقعیت تبدیل میشه بخاطر این خیلی میترسم