2777
2789
عنوان

کسایی که از رشته های تجربی و ریاضی سر در میارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 64 پست
به به!!!چه راه حل خوبی پیدا کردین مثلا؟!!مگه زیست ،هدیه های آسمان هست که خودش بخونه !خوب همون تجربی ...

معلما میگن نه من 

زیستو ما معلم بخونه مثلا معلمای ماز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا بنظرم خیلی منطقی نیستچرا بره ریاضی درسایی ک لازم نیست و بخونه بعد تنهایی زیست بخونهدر صورتی که ...

ریاضی درس های اضافه نداره یا مباحث کمی اضافه داره. 

کنکور تجربی گاهی ریاضیش از کنکور ریاضی هم سخت تره. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

من پشتیبان قلم چی بودمخدمت شما عرض کنم، شاگردم درصد های کنکورش حدود و زیر 20:)دبیری ریاضی قبول شد. ی ...

متوجه نشدم

خب میشه راهنمایی کنین؟

تجربی برداره رشته؟

یا اینکه رشته ریاضی برداره و زیستو با معلمای ماز بخونه و کنکور تجربی بده

کلا بنظرت رشته دانشگاهیای ریاضی خوبه؟

متوجه نشدمخب میشه راهنمایی کنین؟تجربی برداره رشته؟یا اینکه رشته ریاضی برداره و زیستو با معلمای ماز ب ...

منظور اینکه ریاضی احتمال قبولی خیلی بیشتره با کم تر درس خوندن. 

شدن میشه اره

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

اگه هم میخواد ماز و ...کلاس ها رو بره همون برای ریاضی و فیزیک بره دیگه،چه فکرایی میکنین شما!!!

رشته تجربی دوست داره خب

معلم میگه ریاضی برداره بعد کنکور تجربی بده که درصدای فیزیک و شیمی و اینا رو بالا بزنه

توی هیچ مدرسه ای حتی سمپاد هم، توی کلاس فیزیک و ریاضی در حد کنکور تدریس نمیشه ،اینو از منی که تیزهوش ...

خب همونو میگم دیگه کسایی که رشته ریاضی بخونن 

شیمی و فیزیک رشته تجربیو خیلی بالا میزنن

رشته تجربی دوست داره خبمعلم میگه ریاضی برداره بعد کنکور تجربی بده که درصدای فیزیک و شیمی و اینا رو ب ...

خوب ریاضی و فیزیک رو بالا بزنه بعد زیست رو نه میخواد بره مامایی بخونه یا بهداشت عمومی🤣اصلا از ضرایب و اینا چیزی میدونین؟!!

رشته تجربی دوست داره خبمعلم میگه ریاضی برداره بعد کنکور تجربی بده که درصدای فیزیک و شیمی و اینا رو ب ...

معلمش حالش خوبه؟

شیمی که مشترکه. فیزیک هم نود درصد مشترکه. پس دبیرهای شیمی و فیزیک مثل همن

میمونه ریاضی که ریاضی تجربی خیلی اسونتره و کنکور تجربی اصلا یه تست هم از مطالب رشته ریاضی سوال نمیاد

نه خب چ کاریه . بهتره بره رشته تجربیچون رشته ریاضی درس اضافه تر ریاضی داره حسابان و هندسه و گسسته و ...

خب اینجوری نیست که درسدای شیمی و فیزیکشونو بالاتر بزنه؟