2777
2789
علت اینکه اونی که ظلم دیده بیشتر اذیت میشه چیه🥲

طبیعیه خب مظلوم واقع شدی، بهت ستم شده ، بایدم اذیت بشی، اما خب خدا هم جای حق نشسته، همه چیو میبینه،

شک نکن بهترین زمان انتقام میگیره ازش.

به مدیریت و توانایی و صداقت خدا شک نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه خب مظلوم واقع شدی، بهت ستم شده ، بایدم اذیت بشی، اما خب خدا هم جای حق نشسته، همه چیو میبینه،ش ...

قربون حکمتش برم تو بدترین دوران پدرم رو برد پیش خودش این منو بیشتر اذیت میکنه

ولی حالش خوبه و زندگی خوبی دارهشایدم اخرت جوابشو داد

تو همین دنیا هم میده.

همه چی که حال خوب ما نیست.

یه وقتایی شاید حال خودش خوب باشه.

اما آفتی میفته به زندگیش که جیگرشو میسوزونه.

یه وقتایی ظاهرا تو بازنده هستی.

اما مثلا بچه ات به جایی میرسه که همه حسرت داشتن همچین بچه ای رو دارن.

و تو اونقدر از وجودش لذت میبری که غم عالم فراموشت میشه.

از حساب و کتاب عالم کسی جز خدا با خبر نیست.

ظلمی نبود که درحقم نکنه سپردمش بخدا

منم همینطور بدترین ستم هارو من کشیدم و فقط سکوت کردم چون هیچکس صدامو نشنید سپردم به خدا ولی میبینم زندگیش بهتره و من تو سختیم پدرم رو بعداز طلاقم از دست دادم و این خیلی اذیتم میکنه که من غمگینم اما اون با زنی که باهاش بهم خیانت کرد ازدواج کردو بچشون توراهه

منم همینطور بدترین ستم هارو من کشیدم و فقط سکوت کردم چون هیچکس صدامو نشنید سپردم به خدا ولی میبینم ز ...

امیدوارم حال بدتو حس کنه با تمام وجودش .. من از خدا هم خیلی ناراحتم ولی خدامه چکار میشه کرد

ان شالله میشه، شک نکن. ناامید نباش، روحیه ات رو خوب کن

خیلی رو خودم کار میکنم اما بعضی وقتا کم میارم

با خودم میگم چرا پدر من بره و پدر اون بمونه میدونم گناه میکنم ولی بعضی وقتا نمیفهمم چی میگم از شدت درد

پس چرا اونی که بهش ظلم شده بیشتر داره اذبت میشه و تو سختی هست

یا اجازه داده بهش ظلم بشه

یا واقعا مظلوم واقع شده و تقصیری نداشته

اگه اجازه داده مثلا خودش اعتماد بیجا کرده یا میتونسته ا  حقش دفاع کنه سکوت کرده تایجایی تقاص اشتباه خودشه اما بازم ب اندازهی ظلمی ک بهش شده خدا براش جبران میکنه.

اگرم واقعا مظلومه ک قطعااااا جبرانی که میشه انقد زیاده که توی یه روایت خوندم نوشته بود از امام صادق که وقتی پاداش صبر به بلاهای دنیا رو میبینیم حسرت میخوریم ک کاش بیشترازین دچار صبر به مصیبت میشدیم.

این دنیا محل آزمایشه

معلومه کسی ک ظلم میکنه راحت تر زندگی میکنه

هرچند که ارامش روحی نداره ولی اسایش داره.

اما عقل ادم میگه جنین بخاطر ۹ ماه ک توشکم مادره حیات اصلی پس از زایمان رو رها نمیکنه.

ما توی این  دنیا و دنیای اخرت مثل جنین توشکم مادر و بعدداز تولد تو اغوش مادر هستیم..

اما مساله اینه ک توی دنیا ارامش و اسایش مطلق وجود نداره

اصلا قرار نیست همه چس اوکی باشه

قراره هی ی اتفاقی بیوفته خدا ریکشن مارو توی اون احظه ببینه

خیلی رو خودم کار میکنم اما بعضی وقتا کم میارمبا خودم میگم چرا پدر من بره و پدر اون بمونه میدونم گناه ...

هر وقت غم عالم اومد سراغت، یاد اهل بیت بیفت. تو کربلا اونهمه بلا سر خاندان پیامبر اومد ، نعوذبالله مگه خدا ظالم بود که دلش نسوخت برای امام حسین و طاهرا یزید پیروز نبرد شد،

یاد اهل بیت باعث میشه دردهای دردهامون رو بهتر تحمل کنیم