2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دهن منو باز نکن بزار من خفه بمونم و گرنه خودم و خودت رو بت هم تعلیق میکنمی ذره بچه برا من زبان درازی ...

اصن بحثو عوض کن😐😂

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

😭😭😭😅😅بریم بزنیم من ک خسته شدم از دستش انقدر زبان نفهمه😭😭💔مخم رد داده این ب این بچگی این و چ ...

ریم  بزنیم من با دمپاییام 

توام جارو رو بردار و بیار

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

بیا یکم حرف بزنم آروم میشی😐😂

ت حرف میزنی من دلم میخواد برم خودکشی کنم بعد آروم بشم😳😳😐😐😅💔انقدر ماشاالله هر چی میگم نمی فهمی ک دلم میخواد خودم رو از بالای ساختمون بندازم پایین 

😅😅😂😂💔واقعا میگن ادمای بی عقل باعث میشن ادمای عاقل از زندگی سیر بشن تویی😂😂💔

بیا یکم حرف بزنم آروم میشی😐😂

کتک میخوای 

بیا یا من بحرف ادمت کنم

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

ت حرف میزنی من دلم میخواد برم خودکشی کنم بعد آروم بشم😳😳😐😐😅💔انقدر ماشاالله هر چی میگم نمی فهمی ...

شاید آروم شدی😂

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

ت حرف میزنی من دلم میخواد برم خودکشی کنم بعد آروم بشم😳😳😐😐😅💔انقدر ماشاالله هر چی میگم نمی فهمی ...

بی عقل و نادان 

با این همه معلومات . هی میزنه سوال بپرسید..خخخ

تو شاد؟😂

اونجا مدیریتش دست .پنج نفره خخخخ

میخای شت و پت شی