2777
2789
غیر قانونیه میگن

شاید. خرید و فروش طلا کن خوب. یا ماشین. البته باید آشنا باشی با این موارد. 

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/ که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیکمو گر بد تو برو خود را باش/ هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

مگه زنم😂

..ایجوووو    ک  تو گرفتی میترسم... ..با.  ر...دار  هم بشی😂😂😂... 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از فضا؟😂

احسنت... 

بچه هاتم. فنون

قانون. 

ادبیات 

تاریخ  رو مخ😂😂😂

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

بی عقل و نادان با این همه معلومات . هی میزنه سوال بپرسید..خخخ

اره مامان خانمی 

من از دست این روانی خسته شددددددددم😭😭

منی ک عقل دارم رو هم داره روانی میکنه باو انقدر نفهمه پسر کوچولو 

ت رو خدا منو نجات بده از دستش😭😭😂😂💔

اره مامان خانمی من از دست این روانی خسته شددددددددم😭😭منی ک عقل دارم رو هم داره روانی میکنه باو انق ...

من. که روانی .کیسع دوخته برا کاشونیا😂😂😂

بریم تاپیکش.ی پس کتکش بزنیم.شاید ادم شد😂😂😂... 

😂😂😂😂😂😂💔💔تاپیکش همینه مامان خانمی اما من دیه حوصله ندارم خودت تنها برو

دهههه  🔊