2777
2789

بستگی داره کی خورده باشی 

من دقیق ی‌روز‌قبل تخمک‌گذاری خوردم بعد چهل روز پریود شدم الان یک ماه از پریود بعد قرصم داره میگذره ولی هنوز پریود نشدم 

کلا این قرص گند میزنه ب هورمونات

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کی خورده باشی من دقیق ی‌روز‌قبل تخمک‌گذاری خوردم بعد چهل روز پریود شدم الان یک ماه از پری ...

واییییی اینجوری بشم من از نگرانی سکته میکنم. همین الان ی هفته نشده ولی خب استرس دارم

مثلا عرعر کنی بوم‌بوم کنه قلبم، مثلا مث خر بدوئی سمت منه احمق🗿✌🏿
بستگی داره کی خورده باشی من دقیق ی‌روز‌قبل تخمک‌گذاری خوردم بعد چهل روز پریود شدم الان یک ماه از پری ...

میشه درخواست بدم؟😭

واییییی اینجوری بشم من از نگرانی سکته میکنم. همین الان ی هفته نشده ولی خب استرس دارم

همین استرس بیشتر باعث تاخیر پربود میشه من هر روزش گریه میکردم .

ده تا دوازده روز بعد خوردن قرص لکه بینی داشتم 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
همین استرس بیشتر باعث تاخیر پربود میشه من هر روزش گریه میکردم .ده تا دوازده روز بعد خوردن قرص لکه بی ...

وایی عزیزم😭😭😭 خیلی حس بدیه