2777
2789
عنوان

شده تا حالا بدونین یه نفر سمی هس

59 بازدید | 13 پست

به دردتون نمیخوره 

ولی نتونین ازش بکشین بیرون

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

کاملتر بگو

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی کلنجار رفتم ولی بالاخره تونستم به لطف خدا(:

سخته 

هیچ نقطه مثبتی نداش و نداره 

حالم از خودم بهم میخوره که چرا اجازه دادم ماه‌ها کش پیدا کنه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
کاملتر بگو

با یه آدم سمی و دروغ گو ...پنهون کار ...محافظه کار ...لاشی...تو رابطه باشی و همه جوره بهت ثابت بشه لاشیه بازم دل کندن ازش سخت باشه برات

با یه آدم سمی و دروغ گو ...پنهون کار ...محافظه کار ...لاشی...تو رابطه باشی و همه جوره بهت ثابت بشه ل ...

دوست منم همینطوره هر چی ضربه میخوره ول نمیکنه !

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
سخته هیچ نقطه مثبتی نداش و نداره حالم از خودم بهم میخوره که چرا اجازه دادم ماه‌ها کش پیدا کنه

با آدم سمی که بگردی خودتم یه آدم سمی میشی ؛ باید بپذیری که دل کندن حتی از آدمای سمی سختی داره اما نه به اندازه ی موندن ...

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

دوست منم همینطوره هر چی ضربه میخوره ول نمیکنه !

خدا خودش کمکمون کنه

خدا خودش کمکمون کنه

خیلی خطرناکه انگار شما از ی سوراخ هزاربار گزیده میشید ی اشتباهو هر روز تکرار میکنید 

خیلی خطرناکه انگار شما از ی سوراخ هزاربار گزیده میشید ی اشتباهو هر روز تکرار میکنید

افرین دقیقا همینه 

بعد طرفم با خودش میگه این دیگه چه احمقیه که همه جوره موند