2777
2789

دوستم ی شماره داد وسوسه شدم زنگ زدم خیلی اشتباه کردم گفت نماد بستن بخت برات دیدمو طلسمت کردن هرکی بخاد بیاد سمتت نمیتثنه و تو رابطه بلاتکلیف میمونی و چند تا حرف که از طلسم گف گف تو سه مرحله بثده انقدررر ترسیدم یعنی الکی گفته از کجا مطمئن شم 

یه درد داشتم الان هزار درد شد ترس اینم افتاد ب جونم

من باشم سمت اینکارا دیگ نرم تازه گف دوونیم بده باطلش کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شما گفتن چجوری طلسمتون کردن راهکار ندادن؟

اره فکرکنم گفتن طلسم جن عاشق نمیدونم طلسم دربند کردن ولی اخه کدوم ادم بیکاری میاد برامن که آزارم به هیچکس نرسیده ببنده بخاطرهمینه باورم نمیشه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اره فکرکنم گفتن طلسم جن عاشق نمیدونم طلسم دربند کردن ولی اخه کدوم ادم بیکاری میاد برامن که آزارم به ...

تازگیا بهتون گفتن؟ فالگیر یا دعانویس؟

منم بعید میدونم

تازگیا بهتون گفتن؟ فالگیر یا دعانویس؟منم بعید میدونم

نه قدیما به اصرار دوستام زنگشون‌میزنم کلی التماسم میکنن که فلانی کارش خوبه باهاش هماهنگ کردیم منم رودربایستی گیر میفتم وزنگ میزنم تهش اعتقاد ندارم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
دعا نویس به ما می گفت با ماشین تصادف می کنید یه میلیون و ۷۰۰ بدین رفع کنم می گفت تا وقتی دعا بنویسم ...

خداروشکر

این فالگیر بود بعد همه چیو میگف مشخص نمیشه ولی اینو دقیق میگف که کجاعه و چی