2777
2789
عنوان

پودر لیدی میل برا وزن جنین

209 بازدید | 36 پست

مامانا ممکنه با خوردن به قوطی لیدی میل تو یک هفته جنین ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم وزن اضافه کنه؟ کسی تجربه داشته بیاد کمک؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دکتر برا من تجویز کرد.اما یه بار خوردم.بچمم زیاد درشت نبود.چندکیلوإ نی نی؟

تو ۳۶ هفته ۲۳۰۰ بود. دکتر سونو هی میگفت خوبه ولی خودم میدونم که کمه. یک هفته یه قوطی لیدی میل خوردم ۳۷ هفته و ۴ روز شد ۲۷۷۰. به نظرم سونو اشتباه کرده. تو یه هفته انقدر میشه وزن بگیره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی میخوای زایمان کنی؟ببین عزیزم اگه طبیعی هستی ذوق نکن بچت درشت بشه.دکترم بهم گفت خودت اذیت میشی. ...

نه عزیزم. سرزارینم. لیدی میل خوردین؟ یادتون هست چندتا قوطی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعی میخوای زایمان کنی؟ببین عزیزم اگه طبیعی هستی ذوق نکن بچت درشت بشه.دکترم بهم گفت خودت اذیت میشی. ...

به ۳ برسه خیالم راحت میشه😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به ۳ برسه خیالم راحت میشه😔

نگران نباش.منم میگفتم خدایا بچم دیگه ۲۷۰۰ کمتر نباشه.همش استرس داشتم.سونو هم گفت چقد ریزه دیگه من انقداسترس گرفته بودم.فکرکنم ۲هفته یا ۳هفته بعدش زایمان کردم  

اره یه قوطی خوردم فقط.اگه مشکل قتد نداری بستنی بخور. گوشت هم خیلی خوبه برا وزن.کباب بخور.پسته بخور

نه خداروشکر مشکل قند نداذم. خدا شاهده همه اینارم خوردم و میخورم. مشکل خونرسانی هم ندارم. همش میگم کاشکی لیدی میلو زودتر شروع کرده بودم. آخه بعضیا میگفتن بچه آلرژی میگیره. شما نی نی تون آلرژی نداره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش.منم میگفتم خدایا بچم دیگه ۲۷۰۰ کمتر نباشه.همش استرس داشتم.سونو هم گفت چقد ریزه دیگه من ان ...

خداروشکر. ایشاله مال منم به ۳ برسه. واقعا دیگه ظرفیت این حجم استرسو ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه خداروشکر مشکل قند نداذم. خدا شاهده همه اینارم خوردم و میخورم. مشکل خونرسانی هم ندارم. همش میگم کا ...

نه عزیزم.خداروشکر آلرژی نداره.یک سالشه دخترم.فقط استرس نداشته باش که همین باعث میشه وزن نگیره

نه عزیزم.خداروشکر آلرژی نداره.یک سالشه دخترم.فقط استرس نداشته باش که همین باعث میشه وزن نگیره

خداروشکر. خدا حفظش کنه. تمام سعیمو میکنم. ولی یه دفعه انقدر فکرای منفی میاد تو ذهن آدم. شما وزن گیری دخترتون خوب بوده تا الان؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40