2777
2789

از سگ باهام کمتر رفتار میکنه. کلا دوستم نداره. هرگز دوستم نداشت 😔آرزوش مرگه منه مطمئنم. البته مادر واقعیم نیس. مادر واقعیم رو هرگز ندیدم همیشه میگم کاش برم دنبال مادر خودم بگردم. من هرگز مهر مادری رو ندیدم. مادر خودمم ندیدم 😔نپرسید چرا 😔حالم بده. رسما منو به سرپرستی گرفت تا عذابم بده و روزی هزار بار آرزوی مرگ کنم 🥲💔

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مادرت تو رو داد به ایشون دنبال واقعی اصلااا نگرد ده برابر بدتر از اینه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اگه مادرت تو رو داد به ایشون دنبال واقعی اصلااا نگرد ده برابر بدتر از اینه

آره این بچه دار نمی‌شده. هر کاری کرده بچه دار نشده بعد مادر من منو داده به این 😔

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

اون خیلیم دوستت داره ولی نمیتونه نشون بده و احتمالا دست خودش نیست

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
عزیزم من سنم زیاده 26 سالمه 😔

اخی خب پس بیخیال زندگیتو بکن 

منم پدر و‌مادرم جالب نبودند خیلی اذیت شدم 

الانم محل سگ نمیدن  به دختراشون 

منم نگاشون نمیکنم زوم کردم رو زندگیه خودمو شوهر و ‌بچه هام 

قوی و محکمم واسه خودم 

توام بساز زندگیتو