2777
2789

نمیزنم فقط وبگردی، مطالعه چیزایی که جالبه برام و...

چکار کنم🤕

جدی میگم زندگیم بهم ریخته سر این ضعف اراده

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

منم😭

امشب شوهرم میگه بهت مشکوک شدم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

منم😭امشب شوهرم میگه بهت مشکوک شدم

وای خیلی بده🥺🥺🥺من یه بار یه تسبیح برداشتم اروم ذکر گفتم خوابم برد 

الان وضو گرفتم آروم شم بخوابم

ولی فکر کنم گوشی رو باید بذارم خیلی جای دور چون هر چقدرم سعی کنم بخوابم یهو بعد پنج دقیقه بر میدارمش

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم منم با اینکه بچه دارم شدم بازم. گوشیم ول نمیکنم فقط چسبیدم به گوشی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عزیزم منم از صبح که پا می شدم تا شب توی اکسپلور بودم.

راه حلش اینه تمام برنامه هارو پاک کنی‌.

بعد می بینی که هیچ کاری توی گوشی نداری 

کتاب‌هایی که دوست داری بخر و توی اوقات بیکاری سرتو با اون‌ها گرم کن

من هم یک عدد معتاد گوشی

وای خیلی سخته مخصوصا که برق میره نت هم میره اون تایم هنوزم من تو گوشیم و تلاش میکنم وصل شم امروز دو ساعت درگیر بودم وصل شه

منم منم با اینکه بچه دارم شدم بازم. گوشیم ول نمیکنم فقط چسبیدم به گوشی

وای خیلی سخته مخصوصا که برق میره نت هم میره اون تایم هنوزم من تو گوشیم و تلاش میکنم وصل شم امروز دو ساعت درگیر بودم وصل شه

عزیزم منم از صبح که پا می شدم تا شب توی اکسپلور بودم.راه حلش اینه تمام برنامه هارو پاک کنی‌.بعد می ب ...

سلام مهربون💗آره راست میگی بیشتر اینستاگرام میرم قبلا یوتیوب بود . اونو پاک کردم اینستامم سعی کردم دیگه نروم سمتش حالا گیر دادم به وب گردی 🤣گوگلو پاک کنم وای بیچارم اوضام خرابه

وای خیلی سخته مخصوصا که برق میره نت هم میره اون تایم هنوزم من تو گوشیم و تلاش میکنم وصل شم امروز دو ...

منم منم وای فقط گوشی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا