2777
2789
من می‌خوام جدا بشم خودم تنهایی نمیدونم باید چیکار کنم بابام حمایتم نمیکنه میگه زندگی کن باهاس

عزیزم قبل از هر اقدامی حتما با مشاوره صحبت کن 

خواهر اول تمام تلاشتو برا درست کردن رابطه تون بکن بعد اگه نشد برو سراغ گزینه طلاق که بعدا عذاب وجدان نگیرت تا به یه مشکل خوردی هی نگی اگه این کارو میکردم زندگیم خوب میشد و دلتنگ شوهر بشی و خودتو عذاب بدی

یه موسسه روانشناسی هست رایگان مشاوره میده صبح ها ۸تا۲ظهر همه روزه غیر از روزا تعطیل 02533130044

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

علت و ریشه اختلاف چی هست البته اگه تمایل دارید اینجا مطرح کنید...در ثانی طرف خودش باید استقلال داشته ...

علت اینه ک دروغ گفته و میگ خانوادم ناراحت نشن ولی تو ناراحت شو 

پرنسس اقامون 👰👫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تجربه طلاق دارم ۵ سال گذشته توافقی جدا شدیم ولی تا الان با اینکه مرد هستم و فرزند مشترکی ندارم نتونستم خودمو پیدا کنم... علت جدایی هم فقط عدم درک متقابل بود نه دخالت خیانت یا مسایل مالی

من خودم تجربه طلاق دارم ۵ سال گذشته توافقی جدا شدیم ولی تا الان با اینکه مرد هستم و فرزند مشترکی ندا ...

پارسال دقیقا این موقع ها در تکاپوی عقدمون بودیم خیلی ناراحتم 🥲من خیلی دوسش دارم اون اصلا بفکرم نیس ک دوماهه نیس

پرنسس اقامون 👰👫

بنظرم قبلش با یه مشاور تخصصی خانواده صحبت کتید حتی الامکان فقط خودتون دو تا اگه نیومد حتما خودتون تنها برید... مطمنا طلاق حتی اگه فرزند مشترکیم نداشته باشید آخرین انتخابه

بنظرم قبلش با یه مشاور تخصصی خانواده صحبت کتید حتی الامکان فقط خودتون دو تا اگه نیومد حتما خودتون تن ...

میگم نیست با حرف خانواده اش جواب تلفنمو نمیده من به مادرشم زنگ زدم جوابمو ندادن هیچکدوم به کل خانوادش زنگ زدم من کلی براش تلاش کردم دریغ از ی قدم 

دیگ چیکارش کنم مردا کلا همینن 

طلاق توافقی چقد زمان میبره؟

پرنسس اقامون 👰👫

دوران نامزدی خیلی مهمه بهترین زمان جهت شناخته... نباید برای نامزدی زمان تعیین کرد ولی قطعا بیشتر از یسال ادامش اشتباهه اگه شناخت واقعی حاصل نشه...

متاسفانه چه خودم شاید شما و خیلی افراد دیگه نامزدی رو استارت و شروع رابطه رسمی میدونیم... نه فرصتی جهت شناخت... امیدوارم مشکلتون حل بشه... و امیدوارم این احساس دوست داشتن متقابل باشه بینتون بلوغ تو رابطه خیلی مهمه... شاید همسرتون هنوز به اون سطح از بلوغ عاطفی نرسیده باشند بهش زمان و فرصت بده چرا که مردان بر خلاف زنان خیلی دیر به بلوغ تو رابطه میرسن و ربطیم به سن و سال واقعی تقویمیشون نداره... عوامل مختلفیم باعث میشه به اون بلوغ برسن از جمله تجربه...

دوران نامزدی خیلی مهمه بهترین زمان جهت شناخته... نباید برای نامزدی زمان تعیین کرد ولی قطعا بیشتر از ...

دقیقا من الان یک ساله دقیقا نامزد بودم هیی

پرنسس اقامون 👰👫