2777
2789
عنوان

خانما در ماه چقدر خرج خودتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 7335 بازدید | 140 پست
شما خرج خاصي نداريمتوجع نشدم نداري و نميكني يا داري و خساست داري؟مثلا ميگي در سال يك دوبار لباس ميخ ...

نه خساست نیست،خوشم نمیاد هی برم لباس متنوع بخرم آخه جای خاصی هم نمیرم،یه چیز درست و حسابی و گرون میگیرم واقعا اصلا خراب نمیشه،لباس خونه هم اکثرا جنس ساتنه که هیچیش نمیشه نه پرز میده نه رنگ و روش میره کهنه بشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی میشه لطفا اگ از روتین پوستیت راضی هستی کامل معرفی کنی و اینک انلاین میخری؟چون منم خیلی دنبال روت ...

من از سایت زیشاپ میگیرم هم معتبره هم اینکه کامل توضیحات داره نظراتشم واقعیه.

من هم مژه ناخن ارایشگاه کلا نمیرم 

لیزر هم قراره برم تنبلی می‌کنم 

ی کلاس خود آرایی قراره برم یک ساله نرفتم 

موهامو یم بار رفتم رنگ کردم اینقدر طول کشید کمردرد گرفتم 

مخارج ثابت من روتین پوستی م ک برند کلینیک و گران 

همین

.

جرآت ندارم اسمه کار بیارم‌که یعنی سره کار رفتن شدید براش حیثیتیه اصلا خوشش نمیاد.من‌تا سره کوچه هم ب ...

آره دقیقاً ولی سعی کن خودتو جم و جور کنی 

ابهت خودتو بدست بیاری 

می‌دونی چی میگم 

از این به بعد دیگه کوتاه نیا زیادم بهش محل نده که پر رو بشه 

ب خودت اهمیت بده بیشتر تا اونم بیاد سمت تو

بگذار بگویند و بگویند و بگویند!بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند...تو بخند؛گوش بده؛خیره بمان!هیچ مگو...🌝🍂𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.

چه برندی میزنی؟من همیشه واسه لوازم آرایش مشکل دارم.

چیو چ برندی میزنم عزیزم هزارنوع لوازم ارایش داریم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

نه خساست نیست،خوشم نمیاد هی برم لباس متنوع بخرم آخه جای خاصی هم نمیرم،یه چیز درست و حسابی و گرون میگ ...

افرین👏🏻 

اخه هر ماه بری لباس بخری اسراف و مصرف گراییه. سالی دو دست لباس خوب بخری و خوب نگهش داری چندین دست لباس خواهی داشت 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

انقدر این در و اون در زدم فایده نداره هیچکس قبول نکرد .خیلی سختگیر شدن یا آشنا میخوان که من ندارم . ...

آره میدونم من هنوز باردار نیستم ولی خب حس میکنم خیلی زور داره ۱۰۰ بدم واسه زایمان،البته مشکل تپش قلب دارم فکر کنم نتونم طبیعی زایمان حتی یه طبقه پله رو نمیتونم برم بالا ضربانم به اوجش میرسه.

چجوری پیدات کنم تو باسلام

سرچ بزن شقا شاپ تو باسلام

بعد اون جا که نوشته محصولات بزن روش که بره رو غرفه ها اینجوری پیدام می‌کنی . فانتزی . روزمره ست های ۲۰۰تمنی اینا دارم 

چه برند روسی استفاده میکنی و از کجا میخری عزیزم

انلاین شاپا عزیزم

برا کدوم نوع لوازم ارایش  عزیزم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

انلاین شاپا عزیزمبرا کدوم نوع لوازم ارایش عزیزم

مثلا رژلب و کرم پودر و رژگونه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.