2777
2789

عقدیم 

بعد  خودش همون آشنایی گفت من شاید 2 3 روز یه بار یه نخ میکشم ولی سعی میکنم از این ببعد نکشم ولی چند باری مثلا رفته برام خوراکی بگیره واسه خودش هم یه نخ خریده 

یا تو ماشینش بوده

میگم وقتی من پیشت نیستم هم میکشی میگه نه و جون من و قسم میخوره 

چیکارش کنم  الان هروقت پیش منه یه نخ میکشه میترسم زیاد تر شه

🤍✨️Hala Madrid

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا خودش نخواد هرکاری کنی هم فایده نداره

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

دوسال دیک اون ۲یا ۳ نخ میشه ۲۰ نخ

بیست سال بعد میشه ۲ پاکت

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

میگه فقط پیش تو میکشم بقیه روزا که هم و نمی‌بینیم لب نمیزنم 🤦‍♀️

اون که دلخوش کنیه خیلی پیله اش نشو بدتر میشه

منم نتونستم کاری کنم شوهر من که از ۱۶ سالگیش میکشه😑😑

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80