2777
2789
عنوان

دارم میمیرم چجوری خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 23 پست

با افزایش میزان حالت اسیدی خون رنگدانه پوست غیر فعال می‌شوند با مصرف ارده و شیره انگور به جای وعده شام و ترک ترشی و ماهی برای حداقل ۱۲تا ۱۸ ماه به مرور تمام پوست نرمال و بدون ویتیلگو میشه حتما هر روز پیاده روی داشته باش

ارث داشتین شما ما نداریم نمیدونم از کجا این بلا سرم اومد

نه نداریم ولی فکر کنم پسر عمه مامانم داره فقط خب میگم درمان داره دختر از چی ناراحتی 

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم من تهشو گفتم .چرا انقدر باید اینجور چیزا رو واسه خودمون بزرگ کنیم ک ؟متفاوت بودن سخته ولی در ...

من نمیتونم و نمیخام متفاوت باشم هیچ جوره نمیتونم قبول کنم کنار بیام من خیلی خوشگل بودم نمیتونم تحمل کنم صورتم پر لکه های سفید باشه بدنم همه جام درمانم نداره داشته باشه هم موقته من میخام بمیرم راه واسه اون بگید نترسم بخابم بیدار نشم 

برا من همه جامه خودتم داری میگی موقته انقد استرس کشیدم اینجوری شدم

بله از استرس اونی هم که گفتم زن باباش داره چون باباش هم داشت خدا بیامرز من خودم زندگی پر استرسی داشتم خب موقت باشه دوباره با اومدنش درمان میکنن فقط نذار بیشتر سه تبریز هستی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من نمیتونم و نمیخام متفاوت باشم هیچ جوره نمیتونم قبول کنم کنار بیام من خیلی خوشگل بودم نمیتونم تحمل ...

عزیزم ....

من کاملا درکت میکنم .

واسه حل کردن این مسئله اول باید به پذیرش برسی .

بعد راه حل 🤍

استرس خودش تشدید میکنه و اثر مستقیم داره روش .الان فعلا خودتو اروم کن ..با هزار روشم که شده شروع به درمان میکنی .فوق فوقش چند سال یبار دکتر میری .

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

تو روبیکا یا تلگرام داری بیای برات عکس بفرستم ببینی

روبیکا دادم درخواست میدم بفرستم ایدی رو