2777
2789
عنوان

در چه حالید

87 بازدید | 17 پست

؟؟؟

خودم زیاد مساعد نیستم

امتحان دارم ولی تمرکز ندارم که بخونم

چون چندتا دلمشغولی دارم

دعا کنیدبرام ممنون💙

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

منم اقتصاد خرد دارم

خیلی نگزانم حیلی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خستمه از عصر تا حالا درگیر آشپزی و خرید و بسته بندی و لباس شستن و ظرف شستن بودم 

الآنم له افتادم 

فردا هم باید برم شهر مامانم اسباب کشی دارن منم باید برم وسایلامو جمع کنم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

میفهمم واقعا انشاالله همه دل مشغولیات تموم شن عزیزم ♥

دراز کشیدم امشبم از اون شب هاس که حوصله ندارم پسرم و خوابوندم اما دختر کوچیکم داره دندون در میاره خوابشم میاد هعی میره اینور اونور و غر میزنه باید پاشم بخوابونمش 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
میفهمم واقعا انشاالله همه دل مشغولیات تموم شن عزیزم ♥دراز کشیدم امشبم از اون شب هاس که حوصله ندارم پ ...

ممنونم انشاالله همیشه سالم و سلامت باشید خودتون و بچه هاتون🩷 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

واقعا وضعیت افتضاحیه این بدترین ترم تحصیلیم بود

وایییی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃