2777
2789
اتفاقا یه راننده اسنپ یه مورد اینجوری برای من تعریف کرد یه خانوم جوون گیر افتاده بنده خدا

آره چن نفر دعوام کردن گفتن نکن اینکارو.

ولی خب بعضیا سن و سال دارن دلم میسوزه

کمک میکنم تا اگه پدر مادر خودم جایی ک من نبودم احتیاج ب کمک داشتن کسی باشه کمکشون کنه☹

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم این بلا سرم اومد که گوشی همراهم نبود مجبور شدم یه مسافت خیلی زیاد رو پیاده بیام تا برسم خونمون 

ولی الان دیگه واقعا می ترسم برا کسی تماس بگیرم 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
می‌دونی اگه اون طرف از راننده اسنپ اخاذی کنه یا بلایی سرش بیاره ، شما طرف حساب هستین ؟؟

بله

برا همین گفتم ک اشتباهه کارم

ولی دلم میسوزه آخه اکثرا سن بالا هستن

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘

امکان داره با کسی تماس بگیره ک خلافکار باشه یا کسی که میخان بلایی سرش بیارن اینکارو میکنن که آخرین تماس با شما باشه البته همه اینجور نیستن ولی کار درست و عقلانی اینه ک گوشیت در اختیار کسی نزاری .