دوستان نمیخام بترسونمتون من از بچگی این مشکلو دارم واقعا خسته شدم این مشکل نه همیشه گاهی اوقات تو خواب وقتی تازه چشمم گرم میشه حضور یک نفر کنار خودم یا روی خودم حس میکنم صدای نفس کشیدنش رو گاهی لمسم کرده دست های بسیارسردی داره ولی چهرشو ندیدم توخواب ازارو اذیت میکنه کتک میزنه گاهی کارهای جنسی ولمس و...احساس میکنم روحم ازار میده ..مشکل بختک دارم ک دست و پام قفل میشع نمیتونم جشمامو باز کنم اما اینم یک مشکل دیگ حرفم نمیزنه صدای نفس کشیدن حالتی ک مقاومت میکنم میگه س س س ..گاهی دو سه نفرن بیشتر اوقات تنها ...یکبار اومد روم صدای جیغ بد چند نفر اونورتر میشندیم خیلی صداش گوش خراش و عذاب اور بود بیدار ک میشم اصلا نیستن ایت الکرسی میخونم ممکنه باز بخوابم بیاد اینا چیهیکی میگه جن عاشقه ..چکار کنم سالها تحمل کردم توهم و کابوس اینا نیست موندم چکار کنم یکبار تا شش ماه نیومد فککردم دیگ راحت شدم باز اونشب اومد در مکانی میاد اتاق تاریک باشه و من تنها باشم چیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.