2777
2789

دوستان نمیخام بترسونمتون من از بچگی این مشکلو دارم واقعا خسته شدم این مشکل نه همیشه گاهی اوقات تو خواب وقتی تازه چشمم گرم میشه حضور یک نفر کنار خودم یا روی خودم حس میکنم صدای نفس کشیدنش رو گاهی لمسم کرده دست های بسیارسردی داره ولی چهرشو ندیدم تو‌خواب ازارو اذیت میکنه کتک میزنه گاهی کارهای جنسی و‌لمس و...احساس میکنم روحم ازار میده ..مشکل بختک دارم ک دست و پام قفل میشع نمیتونم جشمامو باز کنم اما اینم یک مشکل دیگ حرفم نمیزنه صدای نفس کشیدن حالتی ک مقاومت میکنم میگه  س س س ..گاهی دو سه نفرن بیشتر اوقات تنها ...یکبار اومد روم صدای جیغ بد چند نفر اونورتر میشندیم خیلی صداش گوش خراش و عذاب اور بود بیدار ک میشم اصلا نیستن ایت الکرسی میخونم ممکنه باز بخوابم بیاد اینا چیهیکی میگه جن عاشقه ..چکار کنم سالها تحمل کردم توهم و کابوس اینا نیست موندم چکار کنم یکبار تا شش ماه نیومد فک‌کردم دیگ راحت شدم باز اونشب اومد در مکانی میاد اتاق تاریک باشه و من تنها باشم چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم به نظرم برو پیش دکترگاهی وقتا واقعا میتونن این مشکلا رو حل کننزیاد خرافاتی نباش

نه بحث خرافات نیست

منم گاهی اینجوری برام پیش میاد وحشتناک هس

مخصوصا زمان بختک و اینکه دارن کتک میزنن تو اون حالت

من بهت گفتم جن عاشقع زودتر خودتو نجات بده خدایییی نکرده ازت بچه داشته باشه ول کنت نیس ممکنه کامنتمو ...

من دخترم ممکنه حامله کنه یکبار قصد رابطه داشت نزاشتم بعد لمسی خودشو بهم میمالید نفسش میشنوم و‌دست سردی داره 

نه بحث خرافات نیستمنم گاهی اینجوری برام پیش میاد وحشتناک هسمخصوصا زمان بختک و اینکه دارن کتک میزنن ت ...

وای خیلی بده واقعا💔منم این چیزا رو قبول دارم ولی میگم اول آدم به پزشک مراجعه کنه ک ایشون رفتنو خوب نشدن

من بهت گفتم جن عاشقع زودتر خودتو نجات بده خدایییی نکرده ازت بچه داشته باشه ول کنت نیس ممکنه کامنتمو ...

برای من موقع بختک میان اذیت میکنن کتک میزنن یا میخوان جونمو بگیرن اینطوری میشم

دلیلش چیه؟

منم همینمدیشب حالت بختک داشتم ولی مثل اینکه یکی داره میزنه تو گوشم و فشارم میده بود خیلی وحشتناک بود ...

بختک حالت سنگینی و نمیتونی تکون بخوری این میاد کنارم میخوابه صدای نفسم میشنوم بیدار میشم میبینم نیست با روحم درارتباطه

بختک حالت سنگینی و نمیتونی تکون بخوری این میاد کنارم میخوابه صدای نفسم میشنوم بیدار میشم میبینم نیست ...

ببین من بختک میشم و نمی تونم تکون بخورم 

همون حالت یکی رو حس میکنم داره میزنه ولی درد نیست هااا بیشتر وحشت میکنم ولی نمی تونم تکون بخورم

من دخترم ممکنه حامله کنه یکبار قصد رابطه داشت نزاشتم بعد لمسی خودشو بهم میمالید نفسش میشنوم و‌دست سر ...

چه دختر چه پسر 

ممکنه بچه دار شن ازشون 

ببین اینایی که میگم نترسیااااا اینا هیچی نیستن 

رفع میشه