2777
2789
عنوان

درخت بن سای جنسینگ😔

1202 بازدید | 26 پست

چرا اینجوری رشد میکنه کسی میدونه چیکار کنم این قسمت بی برگشو برگ دار کنم 

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این یه بن سای تقلبیه که فیکوس رو رو ساقه جیسینگ زدن رشدش مگه چشه؟

واقعا تقلبی از کجا مطمعنی هرکی اوردم ببینه چشه نگفت تقلبی میگن همینجور رشدش سخته و حساس

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
من عاشق بن سایم ولی فکر کنم گرونن مگه نه

اره دوسال پیش برگاش چندتا بود شوهرم خرید 800تومن الان گرونتر شده گل فروشی ک خریدیم گفت بیار میخرم از 1میلیون

اولین باره یه گیاه نگهداری میکنم دلم میسوزه وقتی زبونشون نمیفهمم ماهی عیدم تاحالا نخریدم چون بمیره دلم میسوزه😔

واقعا تقلبی از کجا مطمعنی هرکی اوردم ببینه چشه نگفت تقلبی میگن همینجور رشدش سخته و حساس

تقلبیه کافیه سرچ کنی من یکسال سرچ کردم ... این رویی گیاه فیکوسه که روی قلمه ی جیسنگ زدن برا همین یکم عیرطبیعیه اگه دقت کنی شاخه ش رو قسمت سر وصل ولی مشکلی تو رشد نداره رشدش خوبه ولی اصل نیس یعنی هنری نیس.. گیاهتم که سلامته خوبه