2777
2789
عنوان

مامانمو و بابام آدمای بی وجدانین

110 بازدید | 10 پست

به بابام دو هفته میگم دندونم که باهاش غذا میخوردم شکسته امروز بلاخره قرار بود ببره که بازم نبرد حوصلشو نداشت نمیدونم چی میگم بابا مگه چقد باید یه دندون خراب و شکسته صبر کنه

بعد به مامانم گفتم میرم باشگاه یکم گوشت و پیاز قاطی کن بپزه من بخورم بعد شام هم که میپزه کدو هست که من متنفرم میگه سوپ مونده تو یخچال که دو روزه کسی نخورده من بخورم برگشته میگه من حوصله ندارم فلان با زنموهام رفته بیرون خوشگذرونی اومدم باهاش حرف بزنم حداقل میگه گمشو اتاقتا من حوصله ندارم

میگم بریم بیرون یکم بگردیم میگه برو ها من پول ندارم

بعد بابام از خونه مادربزرگم برگشته من هیچی شام نخوردم مامانم به بابام میگه عزیزم میوه خوردی خونه مادرت؟بابامم گفت طالبی خوردم مامانم میگه برم برات خیار بیارم؟بابام میگه دیگه نمیخواد

یعنی نگران اینه بابام خیار نخورده بخوابه ولی نگران نیس من گشنه میخوابم و چیزی نخوردم بنظرتون چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش دستور و توقع!ی جاهایی حق داری ولی چون مدام‌ ریزفرمایشات داری خسته میکنی

مثلا چه دستوری

دندونم خرابه نونوایی سر کوچه منو ببره دندونپزشکی؟یا میخوام باهاش حرف بزنم توقع زیادیه؟

مثلا چه دستوریدندونم خرابه نونوایی سر کوچه منو ببره دندونپزشکی؟یا میخوام باهاش حرف بزنم توقع زیادیه؟

وقت شناس باید باشی

سر دتدون ات ک هر روز یاداوری کن.هر روز

ولی مثلا میخوای حرف بزنی وقتی خسته اس یا کار داره یا مشغوله سر صحبت رو باز نکن

یا هی بگی چی داریم‌چی بخورم خسته میشه دیگه. ی بار بگو چی بپزم! 

لنگه ات رو دارم.میدونم‌مامانت چی میکشه😑

وقت شناس باید باشیسر دتدون ات ک هر روز یاداوری کن.هر روزولی مثلا میخوای حرف بزنی وقتی خسته اس یا کار ...

خب مشکلات و حال و حوصله ندارین بچه نیارین بابا کاش نمی آوردن الان من چجوری خودمو نیست کنم اون وقت خواسته ها که نیاز هامممم هم نیست میشه به اینجام رسیده:/