2777
2789

فکر میکنم طبیعیه منم ازین دردا داشتم

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم این درد و دارم فقط سمت راسته همش فکر میکنم بچه تو لوله سمت راست تخمدانم مونده و خارج رحمیه دکترمم نیس 

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

اووووه تا دلت بخواد درد زیر شکم مخصوصا سمت چپ داشتم قبل اینکه بفهمم حاملم فک میکردم نزدیک پریودیمه توجه نکردم یه ماهگی ک فهمیدم حامله ام دکترم گفت نترس طبیعیه 

تا 2 ماهگی درد داشتم تقریبا 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
الحمدالله که حامله ای شما ، من 2 هفته است از پریود میگذره ولی تست و آزمایشم خونم منفیه ، دارم از غصه ...

حامله ای عزیزم. منم اینجوری بودم 

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....