2777
2789
آخه بارون میومد شدید . اصلن اون لحظه به چیزی فکر نکردم . ولی وقتی انقد خانوادم گفتن خطرناکه اگه فلان ...

من تو بارون زیاد خانم رسوندم

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه ی استارتر میشه تاپیک اخرم بیاید برام دعا کنید

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

رفته بودیم شمال   یه پیرمرده یه شماره آورد گفت زنگ میزنین گوشیم خاموشه   دوست شوهرم که خونه اش حدودا همون جا بود گفت نه   خیلی دلم سوخت با پیرمرده حرف زدم شوهرم شماره اشو گرفت زنگ زد طرف خاموش بود   بعدش که رفت دوست شوهرم گفت حتما میخواسته به یه دختر... زنگ بزنه یا یه چیز دیگه دردسر نشه    من هیچوقت اینطوری فکر نمیکنم  گفتم حتما مغازه داری چیزیه 

نمیدونم بخدا فقط همدن روزی ک عضو شدم همینو گزاشتم

اوهوم 

سوال شده بود برام😂🤝🏻

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

میگن آدم نباید سرش تو نشیمنگاه دیگران بکنهجا نمیشه

تو ک ...ر نگی نمیشه؟

من سوال شده بود برام ک نگو لطفا

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

من یکبار رفتم پارک اونجا کلی پیرمرد و پیرزن بودن.اقا با یه پیر مردی اشنا شدم...

ولم نمیکرد

میخواست زن پسرش بسم.

ادرس دفترم رو پیدا کرده بود میومد دفترم

کلا مکافات داستم تا رفت

از اون روز ببعد خانوادم اجازه نمیدن برم پارک یا باافراد سن بالا صحبت کنم😄

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

چقدر ملت نامرد شدن!! من خودم گوشی بیرون نمیبرم.. اگه توو خیابون مسیرم از شوهرم جدا بشه و همدیگه رو بخایم پیدا کنیم من ب هر کی میگم از گوشیتون بزنگم همه میدن.. صدبار برام اتفاق افتاده... تا حالا کسی نگفته ک گوشی نمیدم... اگه از خودمم کسی بخاد حتما و حتما بهش گوشی میدم..