2777
2789

اگر انسان ها تبدیل به انسان می شدند شاید می شد اعتماد کرد

اما دوره ما از مرحله انسان به مرحله شیطانی رسیدند یعنی از مرحله حیوانی هم پایین تر 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونا پر از زگیل و بیماری هستند اونی که به تو شماره میده به 100 نفره دیگه هم میده هر چه سریع تر برو حموم به کل بدنت الکل بزن

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

منم،توی محل کارم بودم،ک،ی،زنه وارد،مغازه،میشه،و،بهم،میگه میشه،زنگ،بزنم اینا،گوشیمو،دادم،،زنگشو،زد چند،بارگوشیمو،دادم ب،مشتری،ها،ک،زنگ،بزنن 

بعد،چند روز بعدش،گوشیم،دست،دختر همکارم،بوده،این،گوشیمو،میزاره،روی،میز،ک،مشتری،لباسی،ک،میخوسات،بخره،گذاشت،،روی میز ک،گوشی، کنار،همون،لباس،بوده ش ک،صاحب،کارم،میگه،این،گوشی،مال،شماس?دید ک،هیچی،نمیگه میبنه،گوشی،منه سریع بر میداره و میگه مال شاگرد منه و،.....خداروشکر گوشیم،برگشت،پیش خودم،😂اخه،خسلی،نگران گوشیم بودم

منم،توی محل کارم بودم،ک،ی،زنه وارد،مغازه،میشه،و،بهم،میگه میشه،زنگ،بزنم اینا،گوشیمو،دادم،،زنگشو،زد چن ...

مراقب باش یکی ادم ربایی کنه یا دزدی یا تهدید با گوشیه شما تماس بگیره قرار مدار بذاره پای شمام گیره حالا بیا ثابت کن که نمیشناختیش

جلو چشممونم ماشین چپ شد خواستم بیام پایین کمک کنم شوهرم سرم داد زد گفت تا بری مارو میگیرن گفتمش گناه داره  😭😭😭😭😭دیگه هیچکس رحم نداره  با کارای بدشون اعتماد و از دل آدما بردن دیگه آدم میترسه به کسی کمک کنه  با اتفاقایی که میفته

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

ان شاءالله نیت خیر بوده. زدی تموم شد . 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.