2777
2789
عنوان

رابطه دوستی با پسر بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو چی میگی دوست پسرم بی پول بی پول بوپ بدون کار و ماشین باهاش ساختم

الان راضی هستی ؟؟؟ به نظرم همچین آدمی وقتی به نون نوایی رسید خیانت میکنه و تورو پسند نخواهد کرد منظورم دقیقا شما نیستیا به صورت کلی گفتم

والا ما هر بی پولی دیدیم بی ظرفیت بوداز هر 1000 نفر شاید یکیشون با ظرفیت باشه

ببین یه موضوعی که هست اینه که این آدم الان پول نداره تو رو میخواد ممکنه چهار روز دیگه که رشد کرد توقعشم بره بالا و فکر کنه خبریه 

یا فکر کنه تو شرایط خوبی نداشتی که با وضعیتش ساختی 

ولی اونی که از اول شرایط نسبتا خوبی داره خیالت راحته رشد کردن براش چیز جدیدی نیست که بخواد بابتش بهت فخر بفروشه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

اخلاق تفکراتشو بگم همینجا بهم میگین دییووونه ایییچون یه پسر پاستوریزه تابع مادر و برادر بزرگش از خود ...

خب همه ی اینارو بذار کنار هم ببین برات خوشاینده یا نه

و بدون عذاب وجدان تصمیم بگیر 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

ببین یه موضوعی که هست اینه که این آدم الان پول نداره تو رو میخواد ممکنه چهار روز دیگه که رشد کرد توق ...

آفففففرررررررررریییییین دقیقااااااااا👏👏👏👏👏

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
تنها دلیلی که باعث میشه وارد همچین رابطه ای بشی دوست داشتنه زیاده،اگه دوسش نداری نه وارد رابطه باهاش ...

دوستش دارم یعنی بیشتر دلسوزی و رو دروایسی ولی خب اون شور شوق ندیدم تلاش بیشتر ندیدم و کات کردم

تنها دلیلی که باعث میشه وارد همچین رابطه ای بشی دوست داشتنه زیاده،اگه دوسش نداری نه وارد رابطه باهاش ...

به نظرم خود پسرا اگه برعکس میشد انتخابمون نمیکردن ما ورا انتخابشون کنیم بسازیم اخرشم کنار گذاشته بشیم

کاش پسر نبودیم😔

تو ایران که همه ی حقوقتون دو برابر خانوماست و همه چی به نفعتون خوشی زده زیر دلت؟،اگه از این نظر میگی که باید پولدار باشی تا یکی سمتت بیاد دخترا هم باید خوشگل باشن

به نظرم خود پسرا اگه برعکس میشد انتخابمون نمیکردن ما ورا انتخابشون کنیم بسازیم اخرشم کنار گذاشته بشی ...

جالبه الان خود پسرا هم جدیدا میرن خواستگاری دنبال زن شاغلن بیشتر

به نظر من زمانی که اون علاقه ای زیادی که تو ذهنمونه نرسیم بالاترین ایده آل باید برای داخل رابطه رفتن در نظر گرفته بشه