2777
2789
عنوان

رابطه دوستی با پسر بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 72 پست
دنبال انسانیت باش ن پول

پول خودش باعث میشه سطح انسان بالا بره هرجا فقر هست مطمنا مشکلات شخصیتی هم پیدا میشه چون وقتی ر گیر بقا هستی انرژیت رو نمیتونی جاهای خوب بذاری 

داره ولی پشتوانه نداره و مجبوره پس انداز کنه خرجا هم سنگینه تا کی میخوای باهاش بسازی

گناه ک نکرده سعی اشم داره میکنه :)

من باشم اگه اخلاقش خوب بود و وفادار بود قبولش میکنم 

فوقش منم کنارش کار میکنم دوتایی زندگیمونا میسازیم

کاربر جدید نیستم...   :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه اخلاقش اوکی نیست قبول نکن بعد ازدواج صد برابر بد تر میشه

ایشون حد اقل ۵ ۶ سال شرایط ازدواج نداره چون هیچ سرمایه و پشتوانه ای نداره و برادر بزرگش مجرده اول باید اون ازدواج کنه

ببخشیدا!ولی اصلا مطرح کردن این سوال درست نیستتت

ینی چی حقوقش اینقدر باااش وارد رابطه بشم یا نه؟؟

مگه هدف از رابطه پوله فقط؟؟؟

تورو خدا اگ طرز فکرتون اینجوریه اصلا وارد رابطه نشین بخدا افتاق خاصی نمیفته

ی پسررر ماهی ۱۵تمن بگیره ک الانشم ی کارگر ساده ۲۰میگیره کاری نداریم ولی با همین ۲۰تمن باید پست اندازه کنه واسه آیندش و ازدواج و....بعد توقع ی دختر خانم اینکه باید براش خرج کنه دارو ندارشو خب وارو رابطه نشو باااش بذار ج ن بشنوه دلش بشکنه!ولی از زندگی و آیندش عقب نمونه ار چند عقبیم ولی باز!خوبه

یاد خودم افتادم با ماهی ۵تمن ۸۰تمن جم کردم بعد رفیقم گفت ۲سال کار میکنم ۲میلیون دارم همشم خرج لباسو خوش گدرونی و اینور اونور 

پسررر مجرد خیلی مظلومه تو این دنیاا

ایلام خاکمه....

[QUOTE=393385031]ببخشیدا!ولی اصلا مطرح کردن این سوال درست نیستتت ینی چی حقوقش اینقدر باااش وارد رابطه بشم یا نه؟؟ م ...[/QUOTEپسری که پول نداره نباید وارد رابطه دوستی بشه و یه مدت پس انداز کنه سر مایه جمع کنه بعد چون هرچقدر هم قانع و کم توقع باشی واقعا با بی پولی نمیشه کنار اومد من از اون دخترای به شدت قانع  و کم توقعم ولی این رابطه یه تلنگر شد برام!! چون آدم احساس بی ارزشی میکنه و هی استاندارهای خودشو میاره پایین

[QUOTE=393385031]ببخشیدا!ولی اصلا مطرح کردن این سوال درست نیستتت ینی چی حقوقش اینقدر باااش وارد رابط ...

وقتی نمیتونی خب اصلا سمتش نروووو والا منم حقوقم ۲۴تمن ایناس ولی سمت کسی نمیرم فعلا کارای خودنو درست میکنم تا ببینم درآینده چی میشه

حرفتونم منطقی کسی ک پول نداشته باشه نباید دنبال این کارا باشههه

ایلام خاکمه....