2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم بیاین

98 بازدید | 15 پست

بنظرتون اثر آمپوله؟ اچ سی جی ؟

ماه قبل هم از روز ششم بعد آمپول بی بی چک زدم تا روز ۱۵ اما منفی میشدن آخرشم پریود شدم 

این ماه دوتا فولیکول غالب داشتم دکتر می‌گفت احتمالا دوقلو بشه یعنی اثر آمپوله یا واقعا باردارم؟؟؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

مثبته😍

مبارکهههه💃🏻💃🏻💃🏻

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سریع افتاد مبارکه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اگه سریع افتاد مبارکه

اثر آمپول نیست؟

به موعدم مونده

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

مثبته😍مبارکهههه💃🏻💃🏻💃🏻

اثر آمپول نیست؟

هنوز به موعد مونده یک هفته

اثر آمپول نیست؟هنوز به موعد مونده یک هفته

ممکنه ولی وقتی از موعدت گذشت بزن الان زوده انشالله که خیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

اثر آمپول نیست؟به موعدم مونده

نه نیست همون آمپول جای جنینو سفت میکنه منم زدم .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه نیست همون آمپول جای جنینو سفت میکنه منم زدم .

آمپول آزاد سازی تخمک زدما نه پروژسترون 

ممکنه ولی وقتی از موعدت گذشت بزن الان زوده انشالله که خیره

باید زود بفهمم چون سقط مکررم 

آمپول آزاد سازی تخمک زدما نه پروژسترون

میدونم.منم لتروزول خوردم و امپول ازاد سازی زدم.رو جلد امپول زده بود برای همینم هست ولی شما روز پریودم بی بی چک بزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونم.منم لتروزول خوردم و امپول ازاد سازی زدم.رو جلد امپول زده بود برای همینم هست ولی شما روز پریود ...

ماه قبل کلا منفی شد یعنی اثر آمپول هم تو بی بی چک نیفتاد از روز ششم تست میزدم منفی منفی میشد اما این همون لحظه کمرنگ افتاد خط ضعیف 

باید زود بفهمم چون سقط مکررم

آزمایش بدین خیالتون راحت بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آزمایش بدین خیالتون راحت بشه

آزمایش خون نشون میده ؟

آزمایش خون نشون میده ؟

ارع برو بتا بده نشون میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40