2777
2789
عنوان

چقدر از همسایه بی فرهنگ بدم میاد😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوست داشتم اینجوری بودن 

مردم آزار تازه اگه بهش اعتراض کع میکردن می‌گفت  اختیار نمدونم چهار دیواری 🤣 تازه می‌گفت چون صاحب خونه هستیم حق داریم تا پنج صبح برقصیم به همسایه هاش میگفتن  برین بیرون صدا نشنوین 😶😶😶😶😶😶😶😶

۱۱۰ گناه داره یه موش میبینیم زنگ می‌زنیم بیچاره هارو اسیر میکنیم خب همسایه ست ساعت ۱۲ با جدیت بره خو ...

اره 

ولی اینا یکم شرن، یهو میرینن به آدم بابام میگه من نمیرم بگم زشته پس خودم باید برم

۱۱۰ گناه داره یه موش میبینیم زنگ می‌زنیم بیچاره هارو اسیر میکنیم خب همسایه ست ساعت ۱۲ با جدیت بره خو ...

میه هر هفته اینجورین

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.                                     

اره ولی اینا یکم شرن، یهو میرینن به آدم بابام میگه من نمیرم بگم زشته پس خودم باید برم

با عصبانیت نگو همسر من با زبون همه رو هر می‌کنه اول با روی خوش سلام و احوال پرسی کن بعد بگو شرمنده من یکم سر درد دارم میشه آهنگ قطع کنین خیلی ببخشید مهمون دارید مزاحم شدم. یه همچین چیزایی بی

دعوایی نگو لج میکنه