2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یعنی دیر یا زود داره ولی بالاخره همه رو باطل میکنه؟

اره دقیقااا 

و اینم بگم اجنه و شیاطین با این بقره خوندنت به شددددت اسیب میبینن،و دست رو دست نمیذارن همههه کاری میکنن از ادامه خوندنش دست بکشی 

یه دفه دیدی تو این تایم اتفاق بد برات افتاد، خواب بد دیدی، چیزای ترسناک دیدی و...   پا پس نکشیاااااا 

این حرومزاده ها میخوان منصرفت کنن 

تا سوزوندنو کشتنشون ادامه بده 

یه دفه وسط چله ول کنی  مثه این میمونه یه زخمیو وسط جنگ امان نامه بدی، اینا میرن قدرتشونو باسازی میکنن برمیگزدن به زندگیت و انتقام زخمی که بهشون زدی ام میگیرن 

اگه تو همین نی نی سایت خونده باشی خیلیا میگن نه بقره نخونید من شروع کردم کلی اتفاق نحس برام افتاد، واسه اینه 

من خودم خوندم هر شبخواب میدیدم و جالبه تو خواب در حالی که از درون میترسیدم ولی خیلی شجاعانه باهاشون برخورد میکردم انگار نه انگار میترسم 

دوستم خونده بود میگفت یه دختری اومده تو خوابش گفته اگه دوباره ببینیم بقزه خوندی بزرگ قبیلمونو به جونت میفرستم اینم میگفت تا بیدار شدم حس کردم پای یه نفر رو بالشتمه ولی اصلاااا نترسیدم 

اره دقیقااا و اینم بگم اجنه و شیاطین با این بقره خوندنت به شددددت اسیب میبینن،و دست رو دست نمیذارن ه ...

چند شب پیش این‌خابو دیدم 

من از روز ۲۰ شروع کردم چله بقره بردارم برای نابودی سحر و جادو طلسم امشب نمیدونم چندمه انقدر وحشت زده ام که به سختی دارم تایپ میکنم ساعت ۲ امشب اومدم بخابم ترسیدم گفتم بزار سوره بقره رو بزارم پخش بشه دوباره صداشم کم کنم بزارم بالا سرم بخابم این کارو کردم بعد یک ساعت و بیست دقیقس سوره بقره من هی چشمام بازو بسته میشد خابم برد بعد تو خاب داشتم میدوییدم ترس و لرز وحشتناکی داشتم یهو یه ادمه اومد جلوم گفت بیا این عطره رو بو کن بوی خوبی میده منم رفتم جلو یه پیس زد یهو دیدم دارم بیهوش میشم تو خاب یه نگا به پشت سرم کردم داشتم همزمان هم فرار میکردم هم تو خاب داشتن خفم میکردن من میخاستم جیغ بکشم توی خاب ولی نمیتونستم من به عنوان یه مرد بدجور ترسیده بودم وقتی بیداز شدم اصلا خابم نبرد هنوز حتی تو حالت بیداری ام حسش میکنم خیلی بد بود بعد اینم یادم رفت بگم دقیقا اخر خابم که بیدار شدم دیدم سوره بقره اخراشه که داشت تموم میشد

چند شب پیش این‌خابو دیدم من از روز ۲۰ شروع کردم چله بقره بردارم برای نابودی سحر و جادو طلسم امشب نمی ...

دقیقا همینه میخوان منصرفت کنن

برای من چجوری بود با هندزفری سوره بقره رو میذاشتم قبل خواب بشنوم، خوابم میبرد و خواب جنسی میدیدم 

ینی بیدار میشدم هنو صدا بقره بود حالم از خودم بهم میخورد

قبل خواب حتما حصار کن 

ایه الکرسی، فلق، ناس هر کدومو هفت بار بخون 

دقیقا همینه میخوان منصرفت کننبرای من چجوری بود با هندزفری سوره بقره رو میذاشتم قبل خواب بشنوم، خوابم ...

من همش خاب عنکبوت میدیدم یا حیوانات عقرب و سوسک تمسا من اشتباهم این بود یه چله گرفتم بعد ول کردم چون خاب ندیدم گفتم حل شده ولی حال بدمو داشتم

من همش خاب عنکبوت میدیدم یا حیوانات عقرب و سوسک تمسا من اشتباهم این بود یه چله گرفتم بعد ول کردم چون ...

ادامه بده برای محکم کاری ام ک شده هی چله رو تمدید کن 

بعضی مشکلات اینقد بزرگه که باید بیشتر بخونی