2777
2789
عنوان

سوال شرعی ! خانمای مذهبی کمک لطفا

341 بازدید | 17 پست

سلام مرسی که اومدین تو تاپیک

من امروز روز 6 ام دورمه

کلا کم خونم 

دو سه روز اول مداومت داره 

الان تقریبا از دیروز دیگه خونریزی نداشتم یکم لکه تیره س انگار فقط

هیچوقت نمیتونم درست تشخیص بدم همیشه فرض رو میذاشتم رو 7 روز 

الان میتونن غسل کنم نماز امروز رو بخونم ؟

چون لیله الرغائبه

ببخشید تاپیک زدم هرچقدر سرچ کردم نفهمیدم باید چیکار کنم

نماز لیله الرغایب بدون روزه هم قبوله ؟

يعني هنوز لكه بيني داري؟ 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

اگه الان خونریزی یا لکه بینی نداری غسل کن و نمازتم بخون.اگه بعد از غسل یا نماز لکه دیدی بازم حکم حیض رو داره ولی نمازی که به وقت پاکی خوندی قبوله

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زمانی که لک تیره داری و هنوز لکت به حالت طبیعی برنگشته پاک نشدی و نباید غسل کنی و نماز بخونی.

ببین که چه زمانی لک تیره از بین میره

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

الان هم ترشح داری؟؟؟

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
ببخشید بخدا اینجوری میگم در حد لکه هم نیست ترشح ماننده تیره س نمیدونم حیض محسوب میشه یا نه کلا ه ...

خوب هنوز پاك نشدي، اگه از ٧ روز گذشت، بايد تا٩ روز و ٨ شب صبر كني،حيض حساب كني، بعدش غسل كني، اگه بهد از اونم باز لك ديدي، با پنبه معاينه كني، ببيني استحاضه قليله ست يا متوسطه يا كثيره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
تا قبل ظهر آره یه چند ساعتیه نه

اگه قبلا بعد لک کامل پاک میشدی پس میتونی فرض رو برپاکی بذاری و غسل کنی.تا چندساعت دیکه هم صبر کن.اگر ترشح نداشتی غسل کن و عباداتت رو بجا بیار.اگه بعداز نماز و دعا و....بازم لکه دیدی هنوز پریودی ولی طاعات و نمازت قبوله.التماس دعا