2777
2789
نظرم اینه تو هنوز عقلت کامل نیست و وقتش نیست ازدواج کنی حالا هی رمان بنویس

فکرکنم امروز روز بدی داشتی شما

چرا انقدر عصبی و بی ادب

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

وای تفاوت سنی من و بابام😐

حاصل کودک همسری هستی ؟

کجای دنیا پدر ۱۴ سال از بوش بزرگتره🥴🥴🥴🥴😶‍🌫️

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا 15 سالگی بالغ میشن عزیزمپدرت 14 سالگی زن داشت حاملشم کرد؟!

نه دیه دو سه سال اینور اونور گفتم

بابام ۴۰ سالشه 

خودمم از شما کوچیکترم😅

ببخشید اگه با حرفم ناراحت شدین 🥲

قطعا ردش کن اون یه مرد شکست خورده اس ولی شما یک دختر خانوم با انگیزه شاداب و پرانرژی هستی اختلاف سنی بینتون خیلی زیاده و شما فرصت های خیلی خیلی بیشتر و بهتری برات هست نسبت به این اقا اشتباه نکن

نه دیه دو سه سال اینور اونور گفتمبابام ۴۰ سالشه خودمم از شما کوچیکترم😅ببخشید اگه با حرفم ناراحت شدی ...

متوجه شدم ناخواسته شد عیب نداره🩷

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

سیسی از منه ۲۳ساله فول تجریه بشنوچررررررت میگه

خودمم بی تجربه نیستم 

ولی هربار از نقطه ی احساس تبدیل به یک خر گوش دراز میشم متاسفانه 

همسن همسر منه خواستگار شما

و من خودم ۳۵ سالمه

اولا اختلاف سنی تون خیلی زیاده

و برای دو نسل کاملا متفاوت هستید

دوما مردی که تا الان نتونسته یه حداقل زندگی بسازه فکر نکنم بعد این هم بتونه

به نظر من ایشون گزینه درستی نیست برای شما

بدردت نمیخوره

اولا چون از پول زدن زمینش معلومه ادمی نیس که بتونه جمع کنه و پس انداز داشته باشه

دوما برای عروس اصلا نگفته اگر تو نبخوای اینکارو میکنیم و فقط حرف خودشو گفته اونم دور اروپا که خیلی بیجا کرد! جا دور اروپاش خونه بخره!

سوما اختلاف سنی زیاده و قشنگ درکت نمیکنه.

چهارمن انقدر تو خودش جنم ندیده بگه الان خونه ندارم بعدا پس انداز میکنم میخریم!

پنجما شماهم نباید توقع داشته باشی با این هزینه های الان طرف با خونه بیاد جلو .

شما تو سنی هستی که شروع انتخابهات واسه ازدواج و کم کم پنج سال فرصت داری یعنی اول راهی  اما اون آقا با شرایط امروز میانسال محسوب میشه ! بماند که تا این سن آینده شغلی و مالی ثابت هم نداره ! با جیب خالی اومده خرید غنچه نوشکفته 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خودمم بی تجربه نیستم ولی هربار از نقطه ی احساس تبدیل به یک خر گوش دراز میشم متاسفانه

هممون همینیم

دوس پسر من تو دوستی ادعای گرفتن نداره ها

ولی خدایی تو شیفتام غذا میپزه😂😂

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻