2777
2789
عنوان

وقتی شاغل باشی احترامت ببشتره

195 بازدید | 20 پست

حتی خونه ی بابات اون حقوق برای خودته اصلا ربطی به کسی نداره ولی واقعا پول داشتن احترامم میاره

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا فکر می‌کنی من زن دیدم دستش توی جیبش احترام نداره زن دیدم خانه دار می‌زارن توی سر حلوا میکنن

والا چی بگم حتما حقوقش دست خودش نیست

برام عجیب بود جدی پدر مادرم پول روشون تاثیر میذاره حتی اونام به بچه ی پولدار بیشتر احترام میزارن

خب بنظرت این رفتار عادیه ؟؟ 

من بیام به بچه‌ای که پول بیشتری داره احترام بزارم اسمش رفتار غیر انسانی نیست ؟؟

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

برام عجیب بود جدی پدر مادرم پول روشون تاثیر میذاره حتی اونام به بچه ی پولدار بیشتر احترام میزارن

فقط پدرمادر نیست تمام جامعه همینه

شما پاشو برو یه کار اداری انجام بده متوجه تفاوت رفتار با شاغل و بیکار میشین توبرخوردشون!

خب بنظرت این رفتار عادیه ؟؟ من بیام به بچه‌ای که پول بیشتری داره احترام بزارم اسمش رفتار غیر انسانی ...

هست ولی من خیلی دیدم اطرافم حتی بعد ازدواجم همین سیستمه مادر غذای موردعلاقه ی بچه ی پولدار تر میپزه و...