2777
2789

اونجا شاید چند روز نگهش دارن

باید زنگ بزنی پیگیری کنی

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم اگه شنبه تغییر نکرد زنگ میزنم پیگیری

حتما همین کارو کنن

برای منم یه بسته نزدیک ۳ روز مونده بود با هزار بدبختی درست شد

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

حتما همین کارو کننبرای منم یه بسته نزدیک ۳ روز مونده بود با هزار بدبختی درست شد

خیلی بی اهمیتن اصلا واسشون مهم نیست

به آنلاین شاپه هم گفتم دوشنبه ارسال کن جمعه حتما لازمش دارم که  پنجشنبه برسه ولی بی اهمیت 

خیلی بی اهمیتن اصلا واسشون مهم نیستبه آنلاین شاپه هم گفتم دوشنبه ارسال کن جمعه حتما لازمش دارم که پ ...

آره متاسفانه همینطورن