2777
2789
عنوان

این عروسک لبوبو منو یاد آنابل میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست
تو بعضی کلیپا دیدم برشش می‌زنن بعد یه دوربین یا وسیله ی جاسوسی توش هست حالا واقعا نمی‌دونم راسته یا ...

نه بابا از چی جاسوسی کنن مال بچه هاس دیگه،حالا فروشش رفته بالا اینجوری میخوان زمینش بزنن.

اتفاقا بامزس من خودم برا پسرم خریدم البته نه گرونش و .

دیگه از نون شب که واجب تر نیست تا چش وا میکنی لبوبو خسته کننده شده دیگه 

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داستان لبوبو تهاجم فرهنگی و غالب کردن اساطیر بیگانه هست یه ژاپنی یهو دلش برای اساطیر شمال اروپا تنگ میشه اینو طراحی میکنه همش داستانه 

این عروسک برپایه ی اساطیر بابلی و آشوری هست که به احتمال زیاد یه سر از یهوودیت در میاره 

مثلا یک نمونه از این اساطیر اسمش pazuzu هست که هم قیافش هم اسمش به لبوبو میخوره 

در کل نه اینجور چیزا رو بخرید 

نه پیگیر باشید نه چیزی 

ما هممون تبلیغ یه چیز چرت پرت میکنیم جدا از سودجویی بالا که الان اصل هم لبوبو رو میدن ۱۱ میلیون چخبره مگه چی داره بعدش یه فرهنگ بیگانه رو غالب میکنن تو ذهن بچه

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

نه بابا از چی جاسوسی کنن مال بچه هاس دیگه،حالا فروشش رفته بالا اینجوری میخوان زمینش بزنن.

زمینش بزنن که چی بشه ؟ چقدر ساده و سطحی به همه چی نگاه میکنید ! به نظرت میشه به عقل و اعتقادات یه آدم بالغ نفوذ کرد یا یه بچه ؟

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

زمینش بزنن که چی بشه ؟ چقدر ساده و سطحی به همه چی نگاه میکنید ! به نظرت میشه به عقل و اعتقادات یه آد ...

منظورت چیه توهم توطئه داری!؟ عروسکه مثل خیلی چیزای دیگه یه دوره مده و بعدم تموم میشه من چیز عجیبی نمیبینم .

منظورت چیه توهم توطئه داری!؟ عروسکه مثل خیلی چیزای دیگه یه دوره مده و بعدم تموم میشه من چیز عجیبی نم ...

توهم توطئه خودش کلمه ای که غرب ساخته برای دفاع از خزعبلاتش 

جالبه که شما هم استفادش کردی 

پس درست حدس زدم 

تو هنوز درگیر اینی که فکر میکنی اینجا همه توهم دارن ولی تو عاقلی

هدف اونا هم خلق کردن آدم هایی مثل شما تو جهان سوم بوده