2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ریدم به هیکلتقشنگ معلومه از اوت عقده هایی هستی که خودت هیچییی نشدی تو زندگیتفقط گوه میخوری برای ب ...

وا چته😐

شاید خودشم کنکوریه چرا اینجوری برخورد میکنی یکم آرامشتو حفظ کن🫢😐

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

من ریدم به هیکلتقشنگ معلومه از اوت عقده هایی هستی که خودت هیچییی نشدی تو زندگیتفقط گوه میخوری برای ب ...

؟؟؟ متوجه نشدم با منید؟

اکانت دست دو مهربون❤️

؟؟؟؟؟ 

چرا بادت گرفت یهو؟

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

چی شده

کسی که حتی نمیدونه رتبه ها اومده یا نه

یعنی کنکوری نیست و صرفا با حرفاش میخواد فضولی کنه تو کار بقیه،از این فامیلهای بیکار

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

وا چته😐شاید خودشم کنکوریه چرا اینجوری برخورد میکنی یکم آرامشتو حفظ کن🫢😐

کسی که کنکوریه قطعااا خبر داره کی قراره رتبه ها بیاد

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

وا چته😐شاید خودشم کنکوریه چرا اینجوری برخورد میکنی یکم آرامشتو حفظ کن🫢😐

نه عزیزم کنکوری نیستم میخواستم ببینم بچه هامون استرس دارن یا ندارن میخواستم حالشونو خوب کنم.

اکانت دست دو مهربون❤️

کسی که حتی نمیدونه رتبه ها اومده یا نهیعنی کنکوری نیست و صرفا با حرفاش میخواد فضولی کنه تو کار بقیه، ...

کسی تورو مجبور کرده پاسخ بدی یا شرکت کنی 

یا خودت علاقه داشتی ادبت رو به رخ بکشی؟

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤